Detail uživatele diskuzního fóra - Rastamaniak

Datum prvního příspěvku
26.12.2006
Celkový počet příspěvků
1619
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1527
Ptejte se vedení Bohemky 39
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Fotbal - ČR a zahraničí 16
Tlachy a kecy 17
Jiná komunita 8
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
zCeKF2ib 23
uCs2H9bt 9
R6WhQ6W/ 8 Marek
5EXDv4bx 4
8HrQSx8A 4
uWaKDVVp 2
7cFVWLNS 2
wNRR/7tt 2
WXzlN2YI 2
HMfqSFYR 1
iUFkGEWZ 1
UNUxPxHW 1
BAmKc/7m 1
MFgvLbYP 1
JywCmGFu 1
NE2b7Yse 1 Hrubajz
nyAzyDBu 1
6njj22UQ 1
gNA5Yp/1 1
mBsl3BDe 1
DywElG5L 1
aEYgzXh7 1
LoHFyWr4 1
4ceCiNPF 1
gJl1hsbd 1
VRJ7SrAj 1
GfAhVBJd 1
+19lyIJ0 1
WC7rYnNg 1
WwOGjC9y 1
5Jeramnq 1
seeK2bJi 1
al9Jr6fN 1
qgxXRV/3 1
CT5EtDIv 1
Gx6apGzr 1
ZmyOdUrN 1
Q6JrPXrx 1
FYZQ/dlC 1
t2kPbb7M 1
b9JKgFL6 1
ULHLsV+d 1
VJwsnuZQ 1
GDKjF6hg 1
I0QvqAeA 1

rio napo napsal:

Jo takže bude nějaká skupina fanoušků bránit nebo alespoň znepříjemňovat pobyt na stadionu Bohemky fanouškovi s regulérně zakoupenou vstupenkou, protože si zakoupil na stadionu ve fanshopu nový dres a tím podpořil klub? To jako vážně? ...

vzdyt fanousky jenom prosi, nikdo nikomu nic nenarizuje.. tady se dela zas z komara velbloud.. uz aby zacal zase fotbal a mohli jsme resit proc mame po dvou zapasech skore 7:1 nebo 1:7 ;)

ROTCH napsal:

Připojuji se s problémem se zaplacením permanentky. Stejná hláška: "Chyba platební brány". Víte už někdo, proč to nejde? Psal jsem na help@ticketportal.cz, ale zatím mi neodpověděli.

najednou to funguje :)

snazim se prodlouzit permici v aplikaci a pri platbe vyskoci ""chyba platebni brany, an error has occurred".

stalo se to nekomu a jak chybu obejit? :)

sasek napsal:

Zkusil jsem se teď cvičně dostat na výběr míst a přes klasický web po mě ticketportal chce nepochopitelně přihlášení k účtu, možnost “bez přednostního nákupu” nevidím. Při nákupu z aplikace zase musím “použít kód pro ...

normalne prihlasit do ticketportalu (treba pres google account), kliknout na "bez prednostniho nakupu" - potvrdit a listky jdou normalne koupit... zbyva neco pres 500 listku, takze stadion poloprazdny urcite nebude..

Angus napsal:

Nechápu, proč je zase možnost koupit lístek na Plzeň jen přes uzavřený prodej... Takhle ten náš maličkej Ďolíček  letos nevyprodáme ani jednou...

staci kliknout na "bez prednostniho nakupu" a listek jde normalne koupit.. prednostni nakup je jenom pro hosty.. uznavam, ze veta "Vážený zákazníku, právě probíhá přednostní nákup. VOLNÝ PRODEJ VSTUPENEK NEPROBÍHÁ." je dost blbe formulovana.