Detail uživatele diskuzního fóra - slavek78
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 230 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 29 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 10 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| fQXz3k7a | 13 | |
| zYyQxopM | 10 | |
| C7ePEygx | 9 | |
| RN99Y51r | 7 | |
| eVGoxNdp | 4 | |
| wj5Oobk2 | 4 | |
| 9TqjozEK | 3 | bambusjan |
| mUAzU+C2 | 3 | Michalklokan1905 |
| J20AN6eI | 3 | |
| LhFpzRUR | 3 | |
| lb3wvYak | 1 | Michalklokan1905 |
| XIEvJKd8 | 1 | |
| XzjJX43s | 1 | |
| QBiTYrJH | 1 | bambusjan |
| xBDK48xs | 1 | Michalklokan1905 |
| heP+9pB1 | 1 | |
| 8zTUrwV3 | 1 |
skrob napsal:
Předem se omlouvám, že tahám politiku sem, ale Váš vliv na náš klub je obrovský, po právu!!!!!!! ......ale můj názor a myslím si, že jako demokratovi mohu říct i tady. Ivane 001, jdi do prdele i ... se Svěrákem.
Tohle fórum je diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Prosím drž se toho a politické názory piš do jiných diskusí, myslím, že jich je dost.
Pokud to nevydržíš a máš nutkání ji sem tahat tak, jak píšeš sám. Jdi do prdele.
kolina napsal:
Ono je to vše dost vyhecované... Disciplína, disciplína, ale pokusme se vžít do situace hráčů, chtějí se od nich emoce a nasazení, prostě v tom zápalu boje/emocí to občas někdo nezvládne (všeobecně)... Jak jsem již psal ... - to musí průběžně vyhodnocovat realizační tým, neprodleně a adekvátně na situaci reagovat... Osobně bych Matouškovi mimo první žluté vůbec nic nevyčítal (dřel/hrál nadoraz), ale tu žlutou za řeči tak za takovou hloupost by dostal velkou sodu! BOHEMKA DO TOHO!!! Jojo, já a nebyl jsem zdaleka sám jsem po zápase na tribuně počkal a všem jsem zatleskal!
Naprosto s Tebou souhlasím, Matoušek ty zápasy odmaká a já jsem vždy rád když nastoupí. Včera byla od Liberce taktika mu to na hřišti znechutit a naprosto jim vyšla. První karta byla hloupost, ale po těch faulech na něj ho docela chápu. Hraje srdcem a s emocemi a potom tady přece voláme.
Dnes jde opravdu o hodně. Chci vidět hráče jezdit po zadku a Jardu nestát a konečně trénovat.
Demínka napsal:
Mě se moc líbí, jak se někdo na hlavní stránce tohoto webu, snaží krásně odvést pozornost jinam. To je jak v politice: Je ti nějaké téma (v tomto případě výsledková a personální mizérie klubu) nepříjemné? ... Začni mluvit o něčem jiném. V tomto případě o koupi stadionu. Krásné nicneříkající plácnutí do vody zakončené mnohoznačnou větou: "Celé jednání je na samém začátku, o jeho vývoji budeme fanoušky i veřejnost informovat v okamžiku, kdy dojde k zásadním posunům". Tím nic nezkazíš a lidi budou mít zase pár dní si o čem povídat...
Naprosto to vidím stejně. Již včera mě to napadlo. Proč nám tedy nesdělili tuto skutečnost, resp. možnost odkupu při oslavě 120 let na zápase s Karvinou? To by přece byla skvělá příležitost, která by toto výročí jen umocnila a dodala nepoměrně větší lesk oslavy 120 let.
Klokan z Černošic napsal:
Dost sleduji mládežnický fotbal díky vnukům, kdy dva z nich hrají (Bohemians a Tempo). Nechci zlehčovat toto vítězství a jsem rád, že kluci porazili nejen Spartu, ale jak jsem se díval na web, tak i Slavii, ... Mladou Boleslav a další v žácích velmi dobré kluby (tabulka se v půli dělila a tak 8 nejlepších hrálo proti sobě). Bylo mi ale divné, co se dělo, tak jsem dál trochu hledal a pokud jsem se nepřehlédl, tak Sparta postavila výrazně mladší hráče, z těch, co jsou na webu jako Sparta U12 nehrál ani jeden. Dělají to tak poměrně často, dělá to i Slavia, já bych jim dal pokutu za znevážení dobrého jména fotbalu (to je obvyklý výmysl funkcionářů svazu, když někdo řekne, že jsou ....). Tvrdí, že doma nemají soupeře a tak musí jezdit do ciziny, což také dělají. Ani nevíte, jak jsem byl rád, když vnuka ze Sparty vyhodili a je v klídku v Tempu, slušný oddíl :-))
Přesně takto to je. Sparta i Slavia hraje s o rok mladšími hráči prakticky všechny soutěže. Faktem je, že kdyby postavili stejně staré kluky, tak máme smůlu s vítězstvím v soutěži.
Syn hrál za Tempo 6 let, pokud Tvého vnuka trénuje Petr Suchan, tak se možná i znají.