Detail uživatele diskuzního fóra - slavek78

Datum prvního příspěvku
25.09.2004
Celkový počet příspěvků
271
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 230
Ptejte se vedení Bohemky 29
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 10
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
fQXz3k7a 13
zYyQxopM 10
C7ePEygx 9
RN99Y51r 7
eVGoxNdp 4
wj5Oobk2 4
9TqjozEK 3 bambusjan
mUAzU+C2 3 Michalklokan1905
J20AN6eI 3
LhFpzRUR 3
lb3wvYak 1 Michalklokan1905
XIEvJKd8 1
XzjJX43s 1
QBiTYrJH 1 bambusjan
xBDK48xs 1 Michalklokan1905
heP+9pB1 1
8zTUrwV3 1

skrob napsal:

Předem se omlouvám, že tahám politiku sem, ale Váš vliv na náš klub je obrovský, po právu!!!!!!! ......ale můj názor a myslím si, že jako demokratovi mohu říct i tady. Ivane 001, jdi do prdele i ...

Tohle fórum je diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Prosím drž se toho a politické názory piš do jiných diskusí, myslím, že jich je dost.

Pokud to nevydržíš a máš nutkání ji sem tahat tak, jak píšeš sám. Jdi do prdele. 

kolina napsal:

Ono je to vše dost vyhecované... Disciplína, disciplína, ale pokusme se vžít do situace hráčů, chtějí se od nich emoce a nasazení, prostě v tom zápalu boje/emocí to občas někdo nezvládne (všeobecně)...  Jak jsem již psal ...

Naprosto s Tebou souhlasím, Matoušek ty zápasy odmaká a já jsem vždy rád když nastoupí. Včera byla od Liberce taktika mu to na hřišti znechutit a naprosto jim vyšla. První karta byla hloupost, ale po těch faulech na něj ho docela chápu. Hraje srdcem a s emocemi a potom tady přece voláme.

Dnes jde opravdu o hodně. Chci vidět hráče jezdit po zadku a Jardu nestát a konečně trénovat.

Demínka napsal:

Mě se moc líbí, jak se někdo na hlavní stránce tohoto webu, snaží krásně odvést pozornost jinam. To je jak v politice: Je ti nějaké téma (v tomto případě výsledková a personální mizérie klubu) nepříjemné? ...

Naprosto to vidím stejně. Již včera mě to napadlo. Proč nám tedy nesdělili tuto skutečnost, resp. možnost odkupu při oslavě 120 let na zápase s Karvinou? To by přece byla skvělá příležitost, která by toto výročí jen umocnila a dodala nepoměrně větší lesk oslavy 120 let.

Klokan z Černošic napsal:

Dost sleduji mládežnický fotbal díky vnukům, kdy dva z nich hrají (Bohemians a Tempo). Nechci zlehčovat toto vítězství a jsem rád, že kluci porazili nejen Spartu, ale jak jsem se díval na web, tak i Slavii, ...

Přesně takto to je. Sparta i Slavia hraje s o rok mladšími hráči prakticky všechny soutěže. Faktem je, že kdyby postavili stejně staré kluky, tak máme smůlu s vítězstvím v soutěži.

Syn hrál za Tempo 6 let, pokud Tvého vnuka trénuje Petr Suchan, tak se možná i znají.