Detail uživatele diskuzního fóra - DOLFI

Datum prvního příspěvku
14.08.2005
Celkový počet příspěvků
160
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 139
Ptejte se vedení Bohemky 14
Tlachy a kecy 3
Jiná komunita 1
Bug Reporting 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
GhsZWKEG 5
O4zb0PZN 3 Scarsdale, venca_65
dVxjpYsg 2
9Qh4L2hK 2 pekulka
ASqlaCzk 2
pfqWePHo 2 Bororo, Scarsdale, venca_65
Km0Jdw9a 2 Scarsdale, venca_65
kEKTbSj1 2 Bororo
oUQFptgY 1 ludvavestec
/TGI+/JQ 1
+BDkBE8G 1
i4aGXvzT 1
HiNHz3d0 1
VDsh47eu 1
yeDk2OA+ 1 venca_65
UL0ani3r 1 venca_65
lYB7lhT5 1 Bororo, Eastman, Scarsdale
uSPCtPx8 1 Eastman, Scarsdale, venca_65
Oif8lSO/ 1 Scarsdale, venca_65, pekulka
vt6GbMfI 1 Klokanizgrebovky , danielsherry
3Kj8AMxg 1 Scarsdale, venca_65
t3aO19Ae 1
+TIfg3TO 1
RtMvaaBS 1
GBUuKInO 1 Eastman, venca_65, pragy
KJdvqARg 1 Scarsdale
BuwvUFn8 1 venca_65
E3VGvJIN 1
6ligZPgh 1
JVirLAw5 1 Eastman, venca_65
Mkxx1LE3 1
74KJ1vcm 1 Eastman, pekulka
U6YEsw/j 1 drg, venca_65
CVzhthoa 1

rocknroll napsal:

Je to tak: "Například obhájce titulu Sparta má ve čtvrtek 5. prosince na programu předehrávku 18. kola s městským rivalem Bohemians 1905, jelikož na Letenské pláni se od čtvrtka do neděle uskuteční hokejové zápasy pod ...

A dále to pokračuje :

„Nový termín odloženého utkání je v kolizi s domácím soubojem s Bohemians, proto momentálně řešíme náhradní den odehrání zápasu 18. kola,“ uvedla Sparta na sociální síti X.

Borek1 napsal:

Tak tady jako pardon, ale ani jeden ten gól se chytit nedal. Tam opravdu byla chyba obrany a především Hybše. Nic to ovšem nemění na tom, že kvalitní brankář nám ??opravdu chybí. 

Ano nedal. Při pvním udělal dva kroky dopředu a potom začal couvat. Při druhém si klekl, že se potom nemohl zvednout ani, když už se Jablonec minutu radoval. Já Vám ho neberu, ale za mě je to stejný gólman, jako ti naši zbývající. Zlaté časy, když si Blažek chodil na pětku pro balóny. 

Demínka napsal:

Tak jsem se kouknul na zápas i v televize a mám k tomu pár postřehů. Celá naše ofenziva stojí a padá s výkonem Jusufa. Žádný jiný záložník ani útočník není schopen vytvořit sobě, nebo spoluhráči gólovou ...

Super. Pouze doplním, že pokud by byl v bráně Valeš, tak za vše mohl on. Teď je viník Hybš. Soukup pustil pouze dvě střely ze dvou. A za to může obrana.