Detail uživatele diskuzního fóra - Jones13
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
xtoEiMJT | 4 |
pragy napsal:
Vyměnit barvy, které patří k identitě klubu za cirkusácký ohoz? Jako vážně? Co se chce v hledišti? Fanoušky klubu nebo stafáž ovcí přežvykující prefabrikáty z občerstvení? Ta růžová šála už tu kdysi byla. Není lepší ... vyrobit šály atd. v různých odstínech zelené? Pro dívky a ženy samozřejmě světlejší.
Pokud narážíš na to, že se mým dcerám tyhle barvy líbí a jsou kvůli tomu ochotné jít se mnou poprvé na fotbal, tak jsi dost mimo a nepochopil jsi pointu. Synátor chodí do kotle normálně v zelenobílém. Jak jinak. Jenže pokud chci přitáhnout další lidi, musím proto něco udělat. Nemá smysl se semnou hádat, protože to neuargumentuješ. Zatím jsem chodil totiž jen se synem a když se mnou začnou chodit i dcery budu dost pyšný otec, protože díky téhle barevné kombinaci je mám šanci dotáhnout na mojí oblíbenou zábavu a trávit tam čas nejen s jedním dítkem, ale se všemi třemi. Holt začnou u těchto barev než se dostanou k našim barvám. Musíš prostě pomaloučku polehoučku.
Gummma napsal:
U sousedů to je úplně jinej svět, co se prezentace týče.
Taky to moje nejmladší hraje, kdyby tam byly dresy Bohemky, tak bych jí je koupil :-) i ve hře. Jinak přesně takhle přes hry a sociální sítě by to mohlo jít přilákat mladé. Například ať si o nových venkovních dresech myslí kdo chce co chce, tak moje starší dcera ve dvaceti řekla, že když jí koupím tu skvělou fialovo růžovou šálu, tak se mnou začne chodit na fotbal. Malá to samý, má sice svojí zelenobílou, ale tu fialovo růžovou nutně potřebuje.