Detail uživatele diskuzního fóra - pragy

Datum prvního příspěvku
29.01.2005
Celkový počet příspěvků
63
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 57
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
89QDZF6v 4 dan
WMc/WD66 2
qpQKGPhZ 2
w4qxGWX8 2
79zp7B0Q 1
FFlHppNO 1 kolina
7F4SG4ZU 1
3N3e6+G9 1
nxTMZxda 1
BCgnr74X 1
uC1oOeKQ 1
hx8PCG+U 1
yVZKuq6r 1
j0kpM39a 1
WZyXV1Jy 1
DqjcWstX 1
3aMimMsO 1
N4L/EY3y 1
GBUuKInO 1 chlodvik, Eastman, DOLFI, venca_65
GQAvEYi7 1
eNL6W8JX 1
DYqnf7bT 1
kYTfq4pr 1
H5+LM/Su 1
QWxeyOvt 1
mDNqRUOO 1
pkaLn+bD 1
a46xBFoy 1
NdEyQVAG 1
LsA9ZDUm 1
LyAhU1wQ 1
HBbBHxPC 1
GI/mxJX2 1
1nU2Cfsl 1

Jones13 napsal:

Pokud narážíš na to, že se mým dcerám tyhle barvy líbí a jsou kvůli tomu ochotné jít se mnou poprvé na fotbal, tak jsi dost mimo a nepochopil jsi pointu. Synátor chodí do kotle normálně ...

díky téhle barevné kombinaci je mám šanci dotáhnout... Tady se opravdu argumentovat nedá.

Jones13 napsal:

Taky to moje nejmladší hraje, kdyby tam byly dresy Bohemky, tak bych jí je koupil :-) i ve hře. Jinak přesně takhle přes hry a sociální sítě by to mohlo jít přilákat mladé. Například ať ...

Vyměnit  barvy, které patří k identitě klubu za cirkusácký ohoz? Jako vážně? Co se chce v hledišti? Fanoušky klubu nebo stafáž ovcí přežvykující prefabrikáty z občerstvení? Ta růžová šála už tu kdysi byla. Není lepší vyrobit šály atd. v různých odstínech zelené? Pro dívky a ženy samozřejmě světlejší.

rio napo napsal:

Vidíš a teď jsi se fakt netrefil. Já se něčeho napiji jen výjimečně, zato ty budeš jeden z těch, kterým starší generace vadí. Protože by ses do ní jinak nenavážel, že? A to jsi přesně ...

Úplně vedle. Ve všem. Zdar

rio napo napsal:

Co to kurva je. Máš nějaký sociologický nebo generační problém? Už to nepij. Ani ředěný. A teď mě napadá. Že bys byl třeba seshit. To by sedělo. Protože takhle se nechová ani Rumun z Letné. ...

Nepiji a jsem celkem bez problémů. Ale ty už si patrně popil. 

Klokan z Černošic napsal:

Ahoj Pragy, která část mého textu ti připadá plačtivá?  Díky, Klokan z Černošic

Dlouhodobě příspěvky již dávno dospělých, na úrovni dítěte, které frustrovaně vypisuje výčet všech možných i nemožných křivd, kdy se nabízí dojem, že nebýt soupeřů a rozhodčích, už dávno

by klub slavil velké úspěchy.

Klokan z Černošic napsal:

Já mám ten myšlenkový posun velmi podobný. Najednou mi Sparta vadí nepatrně méně,  i když je ten rozdíl jen obtížně měřitelný. Ale byly doby, kdy jsem té Slávce držel palce s výjimkou utkání s námi. ...

Tady ty plačky snad nepřestanou.