Detail uživatele diskuzního fóra - pragy
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 55 |
Tlachy a kecy | 6 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
89QDZF6v | 4 | |
WMc/WD66 | 2 | |
qpQKGPhZ | 2 | |
79zp7B0Q | 1 | |
FFlHppNO | 1 | |
7F4SG4ZU | 1 | |
3N3e6+G9 | 1 | |
nxTMZxda | 1 | |
BCgnr74X | 1 | |
uC1oOeKQ | 1 | |
hx8PCG+U | 1 | |
yVZKuq6r | 1 | |
j0kpM39a | 1 | |
WZyXV1Jy | 1 | |
DqjcWstX | 1 | |
3aMimMsO | 1 | |
N4L/EY3y | 1 | |
GBUuKInO | 1 | Eastman, DOLFI, venca_65 |
GQAvEYi7 | 1 | |
eNL6W8JX | 1 | |
DYqnf7bT | 1 | |
kYTfq4pr | 1 | |
H5+LM/Su | 1 | |
QWxeyOvt | 1 | |
mDNqRUOO | 1 | |
pkaLn+bD | 1 | |
a46xBFoy | 1 | |
NdEyQVAG | 1 | |
LsA9ZDUm | 1 | |
LyAhU1wQ | 1 | |
HBbBHxPC | 1 | |
GI/mxJX2 | 1 | |
1nU2Cfsl | 1 |
rio napo napsal:
Vidíš a teď jsi se fakt netrefil. Já se něčeho napiji jen výjimečně, zato ty budeš jeden z těch, kterým starší generace vadí. Protože by ses do ní jinak nenavážel, že? A to jsi přesně ... udělal. Myslím, že tvým velkým nepřítelem jsou asi důchodci a možná i Ukrajinci. Kdyby se neplatilo jim, to by se to žilo. A to jim ještě furt přidávají. Pamatuj si, že mládí není zásluha. Když budeš mít štěstí a časem trochu zmoudříš, třeba na to přijdeš sám. Zatím bych ti poradil psychiatra či psychologa. Opatruj se.
Úplně vedle. Ve všem. Zdar
rio napo napsal:
Co to kurva je. Máš nějaký sociologický nebo generační problém? Už to nepij. Ani ředěný. A teď mě napadá. Že bys byl třeba seshit. To by sedělo. Protože takhle se nechová ani Rumun z Letné. ... Nikdy bych nevěřil, že budu víc nesnášet naplaveniny z Letné než ty skutečné z druhého břehu.
Nepiji a jsem celkem bez problémů. Ale ty už si patrně popil.
Klokan z Černošic napsal:
Ahoj Pragy, která část mého textu ti připadá plačtivá? Díky, Klokan z Černošic
Dlouhodobě příspěvky již dávno dospělých, na úrovni dítěte, které frustrovaně vypisuje výčet všech možných i nemožných křivd, kdy se nabízí dojem, že nebýt soupeřů a rozhodčích, už dávno
by klub slavil velké úspěchy.
Klokan z Černošic napsal:
Já mám ten myšlenkový posun velmi podobný. Najednou mi Sparta vadí nepatrně méně, i když je ten rozdíl jen obtížně měřitelný. Ale byly doby, kdy jsem té Slávce držel palce s výjimkou utkání s námi. ... Tak to už ne. Ochuzuji se tak o nacionalistickou vlnu fandění v evropských soutěžích (ani Sparta a Plzeň), tak se na to raději nekoukám:-)). To je pro mne lepší League One!!!
Tady ty plačky snad nepřestanou.
zeli napsal:
Pokud má někdo detailnější informace, rád si doplním ty své. Poslední roky se zamýšlím nad pozicí sportovního ředitele a stále tak nějak z fanouškovského pohledu nemohu přijít na to, co je jejím smyslem. Pokud mě paměť neklame, ... tak k nám tento pán přišel ze Slávie. Je-li tomu tak, opět nemohu přijít na důvod, proč již zde roky nefunguje nějaká užší spolupráce ve smyslu např. 2-3 hráčů B-týmu na celoroční hostování. Těch hráčů musí mít mraky a prostě nevěřím skutečnosti, že se tito hráči budou radši plácat na rozhraní 2-3 české ligy, když namísto toho mohou mít ve svém CV 30 prvoligových startů za sezónu. Bez ohledu na to, jaké mají sympatie vůči Bohemce. Rovněž by mě zajímalo, kam rok co rok mizí hráči z tradičních líhní jako je třeba Meteor na P-8? To jakože vše rozeberou "S" ka a na nás nezbyde ani jeden hráč ročně? Za mě i s tím pidi rozpočtem lze udělat spoustu věcí, které prostě nevidím, že by se dělaly.
Odešel ze Slávie v době, kdy se moc nedařilo. Možná je fajn člověk, ale jeho strop byl asi jeho domovský Xaverov. Jestli to stačí na první ligu je otázka. Jistě by se našli kverulanti jako že se dělá Slávii béčko a to je špatně. Byl tu Beran a radši odešel. Perspektivní hoši u nich mají pěkné smlouvy a hostující tým musí část z nich platit. Pak to nemusí být v možnostech klubu a prachy dokážou rozbít kabinu. Pardubice trénuje Střihavka a nejspíš bude chtít posily ze Slávie, kde donedávna trénoval. K Liberci má slabost Trpišovský. Pak jde o manažera hráče nebo spíše o celou stáj pod kterou hráč patří a ti také licitují. Mládež Meteoru nestojí za nic a u ostatních klubů v Praze mimo S+S a Dukly to není lepší.