Příspěvek Diskuzního fóra
Demínka napsal:
O Ristovském píšu proto, že jsem odpovídal na tvůj příspěvek. Podobný názor jako na něj mám na většinu našich ofenzivních hráčů. Nevím, proč tu jsou Hrubý, Pleštil, Jusuf, Drchal a Matoušek. Střelecky zcela impotentní hráči. ... Čekal jsem, že v zimní pauze tím sportovní úsek zamíchá a vymete třeba tři hráče z výše uvedených a místo nich přivede někoho, kdo umí dát gól. Nestalo se. Teď se slaví, že Ristovski dal dva góly, Drchal a Matoušek po jednom - za celé jaro. Nevím - mě to přijde spíš k pláči. Z celé téhle ofenzivní skvadry bych tu nechal jen Čermáka a Zemana a ostatní ať jdou, kam je srdce a prachy táhnou. Ale to by nesměl trenér na tiskovce říkat, že Bohemka je zvláštní tím, že se z ní nevyhazuje. Jak tohle může veřejně říct trenér profesionálního fotbalového klubu mě hlava nebere. Otázka je, co bude po sezoně? Budeme se dál bít v prsa, že se sezona docela povedla a není třeba nic unáhleně řešit, nebo konečně někdo přijde, zbytečné hráče vymete a sežene nějaké útočníky? Jenže na to bohužel dál navazuje problém peněz...
Se vším souhlas.Bohužel jsme v český lize a ta má pořád svý limity.Zmíněné peníze.Absence konkurenčního prostředí a tím pádem menší tlak na výkony hráčů a nedostatek českých útočníků na trhu.Nevidím jediného domácího útočníka který by nám vytrhl trn z paty.Příklad od rudochů.Zaplatit za M.Vojtu 100 mega je při vší úctě k hráči naprostá šílenost.Tuhle cenu nemá objektivně jediný český fotbalista v lize!V Bundeslize sedí na lávce pět dalších prvotřídních maníků kteří ti dýchají na záda a ty musíš každý zápas dokazovat že na to máš a dělat čísla.U nás pak nezbývá než dělat charitu.Všichni tebou zmínění hráči by tam už nebyli v kádru.Mám ty borce rád,každý za Bohemku bojuje a hraje na maximum,ale realita je krutá.Pak zbývá ještě cizina a jsme opět na začátku.Nejsou peníze a není skauting.