Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Už když jsem byl dítě, teda ještě za komunistů tak můj děda říkával že "Politika je svinstvo" a já i po desítkách let s tím souhlasím... Jojo, musel jsem se o sebe postarat když byl president ... armádní generál Ludvík Svoboda, prostě se musím o sebe/rodinu postarat vždy ať je u moci Gustav Husák, Václav Havel, Klaus, Zeman nebo Pavel... Každopádně jedno vím jistě - když se někdo výrazně politicky začne projevovat a je jedno jakým směrem tak zcela jistě přijde minimálně o třetinu přátel či příznivců což extra citelně platí u zpěváků, sportovců či herců... Jo fandím Bohemce a zajímám se mj. i o fotbal proto to zde pravidelně čtu a píšu sem cca 25roků, politika mě zajímá natolik že dojdu odvolit nejlépe v demokratických volbách a poté až do dalších demokratických voleb respektuji výsledky voleb... Když chce někdo "permanentní revoluci" tak prosím - jeho věc, ale ať s tím neotravuje ostatní! BOHEMKA DO TOHO!!!
OK, taky názor, ale je jasné, že jsi se tímto zařadil do kolonky "mlčící většina". Nic proti tomu, ale doufám, že na stadionu nemlčíš, ale pořádně povzbuzuješ. :-))
BOFOR