Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Ono je to vše dost vyhecované... Disciplína, disciplína, ale pokusme se vžít do situace hráčů, chtějí se od nich emoce a nasazení, prostě v tom zápalu boje/emocí to občas někdo nezvládne (všeobecně)... Jak jsem již psal ... - to musí průběžně vyhodnocovat realizační tým, neprodleně a adekvátně na situaci reagovat... Osobně bych Matouškovi mimo první žluté vůbec nic nevyčítal (dřel/hrál nadoraz), ale tu žlutou za řeči tak za takovou hloupost by dostal velkou sodu! BOHEMKA DO TOHO!!! Jojo, já a nebyl jsem zdaleka sám jsem po zápase na tribuně počkal a všem jsem zatleskal!
Mám vzhledem k losu vážné obavy, že po základní části můžeme skončit na barážových příčkách, což znamená nevýhodný los pro nadstavbu, ale včera jsem taky tleskal. Emoce, bojovnost, mělo to ducha... A víte, pane Kolino, kdo to vše do týmu přinesl? Podle mě Lišák. Ten hráč byl pro leklou Bohemku dar z nebes. Hecíř, bojovník. Toho vidím jako kapitána.
Ad Matoušek: dlouhodobě si myslím, že JV je alibistický opatrnický trenér, navíc bez autority u týmu. Čutálisti jsou zvláštní materiál , a pokud jejich trenér nemá respekt, nemůže to dělat dobrotu. Včerejší nestřídání naprosto rozrajcovaného Matyho a pak ty ještě trapnější výmluvy, jako že fotbalistovi trvá dlouho, než se "ustrojí", to je ještě hloupější výrok, než když své kritiky označil za vypítka u klávesnice. Tvrdím to opakovaně: náš kádr má v pohodě na střední skupinu. Úplně v pohodě.