Příspěvek Diskuzního fóra

Hoši trochu optimismu tady :D Zase se tu vyhazuje Jarda, sice jsme z 2 zápasů brali jen bod ale dokázali jsme přehrát oba ambiciózní týmy z TOP 6, ze nedáváme góly je pruser, za to trenér nemůže, doufám ze vedení 2 hrotaky dokáže přivést. Matoušek to posral, taky za to může jen on a moc dobre to vi. Sice to byla strašná klukovina, ale trochu ho chápu, hlavní to nezvládl a čároví taky na facku od Ritchieho, minutu zpět měl jít Nguesan se žlutou po tom oranžovým chvatu na něj ven. Spis mě mrzí ze se Maty vykartoval na Plzen, protoze to je zapas pro nej, tam muzem hrozit především z brejku. Líbili se mi emoce, Maty to nezvládl ale u noviců Lischky, Havla a Smrže vidím touhu rvát se za nás. Celkově kromě efektivity útoku a ofenzivy half beku nevidím moc negativ. Dost se mi překvapivě libil Yusuf, po Plzni máme důležitý tri zápasy, kde musíme sbírat body, snad nám pomůže a zlepší si jméno, příští sezonu s ním v zelenobílém dresu nepočítám. 

Naskok na baráž není moc velkej, ale jsem optimista, máme to ve svých nohách a kromě zakončení nám ty nohy zatím jdou, tak věřím!

BOFOR A ĎOFOR