Příspěvek Diskuzního fóra
sasek napsal:
Pardon, ale tohle téma se tu ve vlnách objevuje každý půlrok a já nevím, co je k nepochopení na tom, že klub chce mít nejlepší místa na stadionu pravidelně obsazená. Pokud si někdo koupí permici na ... A3 a chodí například jen každý třetí zápas, tak to asi není produkt pro něj a zabírá tam místo jinému fanouškovi, který by chodil pokaždé. A protože na 95% zápasů funguje volný prodej, tak ano, může se stát, že si místo koupí i fanoušek soupeře. Tedy stejně, jak to dělají naši fanoušci na venkovních utkáních. Fakt nevím, v čem je problém a proč má někdo nutkání to neustále řešit.
Opravdu máš pocit, že si někdo kupuje PERMICE s tím že pak chodí na každý třetí zápas?!?
Promiň, ale jsi úplně mimo...
Proboha komu jinému zabírá majitel PERMANENTEK místo když za permici klubu před sezonou zaplatil, ostatně vždyť si permici může koupit před sezonou každý - nebo máš pocit že jsou všechny permice vyprodané?!?
On Dolíček ani nebývá vyprodaný, tak je lepší snažit se o to prodat co nejvíce permic za které fanoušci klubu zaplatí před sezonou než průběžně některé permanentkáře prudit... (Tak se řeší ta případná dobrovolnost?!?)
Jo a nejlepší místa na A3 - jasně tak taková místa mají lidé kteří klubu za PERMICE platí pravidelně před sezonou rok co rok (proč by tam mezi ně měl chodit nějaký Slavista, Sparťan aj.)...
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mimochodem, nemám problém "uvolnit místo" fanouškům Bohemky - proto jsem zde zmiňoval popř. učinit úpravu systemu, ale proč mají na A3 mezi permanentkáře pravidelně přístup fanoušci hostů tak s tím mám problém a to nejen já...