Příspěvek Diskuzního fóra

Lischka je pan fotbalista, navíc mi připadá jako velkej srdcař a lídr, kterého potrebujem. Jdou z něj už po par zápasech cítit emoce. Škoda Vlasije, ale od začátku říkám ze tahle výměna dává smysl. Ohledně emocí a lidrovstvi Milan Havel to stejný. 3 body extrem důležitý, věřil jsem nam, v megatipovacce 10 bodu a tiket 02 taky zelenej, ted to potvrdit s lampasakama, v zápasech v dolicku uz ten optimismus ztrácím ale budu věřit. Příští víkend 3 body a budem možná klidněji spat:) dnes skvelej Frigo, i kdyz Reichl nebyl náš kámen úrazu. Obrana taky fajn, Kareem je lepší než Káca a Hůlis na stoperu lepší než ty dva zápasy na šestce. Benson skvelej, Smrž několikrát zbytečně ztratil balon zbrklou rozehrávkou, ale viděl jsem u něj možná největší bojovnost na hřišti, tak odpouštím :D Čermák je fotbalově ustřelenej od všech, hlavně ať mu drží zdraví, nevim co je se Sossehem ale nepřijde ze na střed zálohy mame dost alternativ. Risto bez gólu ale příště snad zas v základu, nejsem úplně kritik Yusufa ale co mě fakt serr..štve, že v chůzi všechny jebe vic nez maká, aspon ze pomuze ve vzduchu no.. Matymu dnes překážel balon a zalostnej prvni dotek, ale taky diky bohu za nej. Drchal bojuje, fajn ze se dostal do te šance z úhlu ale jinak dnes radši no comment. Dekuju klokanům na hřišti a přítelkyně taky dekuje, ze jsem se ji na valentýnsky vecer věnoval bez podráždění, ale happy z dnešních 3 bodu:D 

BOFOR A ĎOFOR, za tyden 3 body a Jardovi se snad přestane kývat židle, protože ho mam v novodobé historii s Hoftěm jako nejoblíbenější trenéry a nejrovnější chlapy na naši lavici:)