Příspěvek Diskuzního fóra
Dobrý den. Až dnes jsem se dokázal přihlásit do diskuze, protože jsem zkrátka po nedělní blamáži neměl dost sil. Nejvíc mě snad vlastně zaskočila ta prázdnota. Ja už ani nejsem naštvaný, nemám vztek, nezuřím. Nic. Pusto, prázdno, rezignace. Možná obava, snad dokonce strach z toho co přijde v následujících týdnech a měsících.Tohle je ta moje Bohemka? To co mě drží už víc jak 50 let? Co se to děje?
Všichni se tady těšíme na nový stadion a nejvíce asi p. majitel. Ale asi až příliš odsunul na vedlejší kolej současnost. Trenér už na závěr podzimní části dával výrazně najevo, že se necítí komfortně a nabízel rezignaci. To nebylo úplně ideální rozpoložení mysli do jarní části a napovídalo to mnohé. Bohužel se ukazuje, že to byly jasné signály, že se mančaft řítí do krize. A myslím, že už v jsme. Doufám, že se mýlím. Moc bych si to přál. Hra v MB nevypadala vůbec špatně, ale to co se odehrálo v Ďolícku, to byla hrůza. Ta se v plné nahotě projevila po vyloučení. Pomalé, kostrbaté, bez nápadu. A tady se vracím k trenérovi. Podle mě dělá chyby, na které jsme u něj nebyli zvyklí. Asi nemá cenu diskutovat o tom, proč zvolil Pleštila či Kovaříka, proč nehrají Sakala a Kareem (na podzim oba v širším základu). Co mě ale dostalo je nasazení Matouška a Drchala do přesilovky. Při jejich čitelnosti a zavřené obraně perníkářů to byl naprostý nonsens. Dále: na tiskovce dotaz Bači, proč kopal všechny rohy Kovařík (ten mě tedy sr.l), řekne, že je to na hracích. To ať jde s takovou do p.....! Tak snad má oči a má zasáhnout. Říkal jsem si, že něco napíšu v klidu a už vidím, že začínám zuřit. Tak vlastně dobrý, vrací se mi emoce.
Tak nám všem přeji hodně pevné nervy a snad to přežijeme ve zdraví. Nebude to ale sranda. Držte se!