Příspěvek Diskuzního fóra
vik napsal:
Ne. Nazývej věci pravými jmény. Bohemka je v těžké krizi. Kdo trochu umí kopat do míče, odchází jinam, mládež v podstatě hraje prales a ještě nám nepatří, management pracuje v několika lidech a hráči hlavně ... doma neví, co mají hrát. Do toho přišlo razantní zvýšení úrovně většiny ostatních klubů související s nalitím peněz. To je kritická situace. Nereagovat a přitom očekávat lepší výsledky, je hloupost.
Přesně tak, ale vemte si tragičnost celé té situace: vždyť ono ti nikoho netankuje!!! Ředitel se usmívá jako sluníčko, řešíme vinyly, trenér jako kolovrátek bere vinu na sebe a uráží fanoušky, kteří si ho dovolí kritizovat. To by si nedovolil ani trenér Karviné, Slovácka nebo Zlína. Dovolil si to jen Martin Hašek. Byl jsem tehdy před lety na setkání s ním, kde prohlásil, že ví o "hnízdech odporu" na hlavní tribuně a ta hnízda demoralizují hráče. Proto prý hrajeme špatně. :-) Mančaft je podle mě v pohodě na střední skupinu, ale hráče to pod JV očividně nebaví, což se jim nedivím. Kdo může, zdrhá, tým je v rozkladu a totálním chaosu. A uvidite, že za chvíli i ta mladá posila ze Slavie půjde herně dolů. Tohle totiž nemůže bavit nikoho.
Ale jeho to vina i nás fandů: vždyť i tady, kdo se snažil upozornit, že nic není zalité sluncem, byl uřván pomalu jako vejsadovec. Omlouvám se za tenhle výlev, ale jsem nas...ý, na což mám podle JV právo. Děkuju, že mi to dovolil. Pár piv jsem neměl, pane trenére.