Příspěvek Diskuzního fóra
damhA napsal:
S mnohým mohu souhlasit, s mnohým ne. Třeba proč by celoživotní KLOKAN jako pan Jakubowitz měl investovat do (jakéhokoli!) jiného klubu, rozhodně jsou účelnější a efektivnější investice nežli sport... Komu by měl "pantáta" Bohemku předat?!? P. ... Hrdina zde rozvířil teorii, že zájem měl jistý dostatečně prachatý Pražák, ale když zde byl vyzván odkud čerpá informace, tak kde nic tu nic. Pokud jsem pátral sám, tak jsem zjistil, že P. vyjednával s Olomoucí, možná ambiciózněji pošilhával po Plzni, ale o jeho seriózním zájmu o Bohemku (tedy s výjimkou hysterie na našich sociálních sítích) nikde nic -- lautr nic -- bohužel... Že si P. nakonec vybral Pardubice??? Šel cestou nejmenšího odporu. Stadion dořešen, majitelé si nekladli moc podmínek, historie nezatěžuje, stačí jen investovat do kádru. Pokud by začal půlmliardou jen třeba za stadion, který by mu ani neříkal pane, miliardářem by asi dlouho nebyl, nebo by to spíš poměrně rychle zase zabalil, protože náklady by přesáhly efekt -- s permanentní ztrátou investuje jenom šílenec, nebo opravdový srdcař! To jestli jsme čtvrtý a nebo pátý nejlepší klub československé historie je optický klam daný dlouhověkostí a tím, že jsme figurovali už na startu ligové soutěže. Udělejte si pořadí třeba podle medailového zisku, nebo podle procentuální úspěšnosti. V počtu sestupů velice úspěšně soutěžíme s Plzní, která je VIKTORIÍ od svého vzniku -- psát o nějaké Škodovce je jako kdyby nám někdo vyčítal, že jsme kdysi hráli jako ČKD, nebo Stalingrad -- no, ale to už chápu, že tu pláču na špatném hrobě, leč nemám potřebu dvou příspěvků... Zakončím tím, že když jsem se začal angažovat na trilogii Bohemka je a bude, nebylo to o penězích, ale o pocitu, že to dělám pro klub, leč možná ještě primárněji »pro nejlepší fanoušky v republice« -- když chtě nechtě jsem nucen číst sociální sítě už si to tak úplně nemyslím a s odstupem času bych třeba nyní již "mentální vůli" k těm stovkám ba spíše tisícům hodin strávených v archivech a za klávesnicí jen velmi obtížně hledal... ... ostatně v posledku už mě motivoval spíše neutuchající entuziasmus a životní elán umírajícího Zdeňka Pobudy než cokoliv jiného :-((( Karel Řezníček
Děkuji, pane Řezníčku....