Příspěvek Diskuzního fóra
doublefish napsal:
Pane,Váš komentář má být jakási tvrdá analýza vystoupení na TK?, Je to hlavně směs pózy a dost zbytečné neúcty. Namachrovaně balíte do pseudo-statistického výrazu Vaši prostou emoci „ten týpek nemluví tak, jak bych chtěl“ s ... fanfikcí o tom, jak byste si jako 20letý třetiligový junior vybíral mezi Bohemkou a Vlašimí podle tiskovky. Kritizujte si konkrétnost, energii nebo vizi, ale držte se reality. Nazývat pana Držmíška kusem hadru jako nějaké nebinární „to“ — je ve vašem věku zbytečnou neúctou.
Ahoj Milane, zdravím Tě po dlouhé době a doufám, že se Ti daří. Nicméně tady se Klokana z Černošic musím trochu zastat. Včera jsem si také pustil tiskovou konferenci a vystoupení pana Držmíška se opravdu úplně nepovedlo. Mě to připadalo, že je otázkou na pohyby v našem kádru úplně zaskočený a že ho tahle otázka úplně rozhodila. Opravdu jsem z toho měl takový dojem. Přitom si myslím, že pan Držmíšek asi jinou než tuto otázku očekávat nemohl a už pár tiskovek absolvoval, tak bych asi také čekal o něco lepší přípravu a přednes. Zase takový průvan v kabině nebyl. Nebo má trému vystupovat na veřejnosti a pak by se to tak nějak dalo pochopit, ale to si nemyslím.
Jinak co se kádru týče, tak zase úplný pesimista nejsem. Podle mého by tenhle kádr mohl hrát někde mezi 8 až 10 místem, ale to by si muselo sednout víc věcí najednou. Tak uvidíme, co nám jaro přinese.
Bofor