Příspěvek Diskuzního fóra
Vendelin napsal:
Tak jsem si vzdycky myslel ze fotbalu celkem rozumim a ze mam i ten spravny nadhled, ale kdyz se ohlidnu za uplynulou casti sezony, tak tentokrat jsem se hodne zmylil. Tolik kvalitnich fotbalistu spolu na ... hristi jsme tu dlouho nemeli a ja jsem si rikal, ze je jen otazkou casu kdy pujdeme nahoru. Treba toho casu bylo malo, nevim, kazdopadne realita je takova ze to nazafungovalo. Na nektere individualni vykony me teda fakt bavilo koukat ale vysledkove se to neprojevilo...teda vlastne jo, ale opacne nez jsem cekal :). Ted tedy Sinja, Okeke a Kadlec fuc...takze za me sesup kvality a asi dost z te fotbalove zabavy ubyde, ale zase by se mohlo vratit vic toho bojovneho vykonu, behani a vetsi tymovosti. Prichod Havla me tesi, to je presne ten hrac co jde s vekem svym zpusobem nahoru a podle me nam hlavne vzadu jeste hodne pomuze. Ostatni ocekavani ale uz smeruju "jen" k vysledkum a jsem zvedavej jestli v nasich podminkach nebude nakonec opravdu efektivnejsi hrat bez individualnich "hvezd" a zacit treba zase vic makat jako tym i kdyz to bude asi na ukor te koukatelnosti. Treba se v tom pak i utocnici budou citit lip. Ono nakonec bylo skoro az tragikomicky, kdyz Sinja vyhral prakticky kazdej souboj, poslal do vapna patnact centru za zapas a proti tomu byla ta hrozna bezmoc ze s tim nikdo nic nedokazal udelat. To si clovek nekdy rikal ze takoveho hrace je tu az skoro skoda. Tak snad to ted zase pojede. BOFOR!
Oni i ostatní týmy mají kvalitní fotbalisty. O tom tu mluvím 12 let. Zlepšuje se to tu, ale svět nestojí, i okolí se zlepšuje. A u nás se to nezlepšuje takovým tempem jako jinde, takže ve skutečnosti, respektive vzhledem k okolí, světu, se to tu de-facto zhoršuje.