Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Kromě výsledků nastal možná problém i v kádru, na podzim se v něm objevila řada nejistot. Pustil jste se s ředitelem Držmíškem rovnou do jednání o změnách?„Tohle je věc, kterou jsem vedení vytýkal, a na které jsme se ... neshodli. Řekl jsem jim, že pokud mi věří, chci, aby tohle přestupové okno byli důraznější, víc do toho šlápli a dořešili to, o čem se neustále mluvilo. Samozřejmě rozumím tomu, že se staví stadion a těžko můžu požadovat, aby zůstali hráči, když na ně přijde dobrá nabídka.“ První věta je pro mě všeříkající. "Tohle je věc, kterou jsem vedení vytýkal a na které jsme se neshodli." To si vedení myslí, že kádr máme super a není s tím třeba něco udělat?? To mě teda po..r prsa! Jasně z toho vyplývá, že Veselý vlastně nemá moc prostoru k získání posil a že mu nikoho slušného nekoupí.
No, ono je to třeba číst tak, že trenér po podzimu šel za vedením a deklaroval to tak že nese za "výsledky" svou "kůží na trh" nicméně vedení naznačil že pokud nedostane potřebné hráče tak to on sám zabalí - teda asi tak nějak...
Tak uvidíme koho ještě přivedou za posilu když nechtějí přijít o trenéra...
BOHEMKA DO TOHO!!!