Příspěvek Diskuzního fóra
hrdin napsal:
Levně koupit a draze prodat by měla být principiálně část koloběhu, ale jsou tu další faktory... Ty tím posiluješ Baník, přímého konkurenta v boji o záchranu, a bude-li tě to stát 1. ligu, přijdeš o ... cca 60, 70M ročně a pro majitele to může být ještě víc. Takže teď tu máš klíčovou otázku, pořád ti to za to riziko tolik stojí? Ale jestli si myslíš že jsme na Kácovi vydělali, tak to je asi zbytečná debata...
Na Kácovi jsme bohužel momentálně vydělali nejlíp jak jsme mohli, hráči bohužel/bohudík nejsou zboží ale lidi, Adam chtěl pryč a nechtěl podepsat, takže by za půl roku odešel zadarmo. To stejný Vlasyi, nepochybuju, že ho vedení nechtělo udržet, ale frajer tu je pul roku, srdcař Bohemky to nebude, chapu ze chce o dum dal si vydělat na stary kolena balík, Banik mu určitě dokázal nabídnout lepší finanční podmínky. Jak říkám, jsem presvedcenej ze vedení ho chtělo udržet nebo poslat jinam, ale hráč neni jen zboží a vec, držet ho tu proti vlastní vůli by taky nedělalo dobrotu. Jsem rad, ze se podařilo vyjednat za odchody výměny a kdo ví, třeba se tu Lischka zase nastartuje, vime jak u nas dopadli nechtění Prekop, Hronek nebo zrovna Vlasyi.
Ja jsem zatím porad relativně optimista a věřím, ze jeste náhrada za odchody přijde