Příspěvek Diskuzního fóra
Borek1 napsal:
No taky tady včera někdo psal,že co bychom jako chtěli,když majitel je vlastně dokonalej a chce kupovat stadion:-) tak jsem odpověděl,že nechápu co to má společného s tou bídou v jaké je v současnosti Bohemka. ... V jakém stavu je zázemí,mládež a personální obsazení sportovního úseku!
Teda ono to společného může mít hodně...
Jasně, obsazení sportovního úseku je na současné poměry mírně řečeno poddimenzované a výsledky/bodový zisk v Dolíčku velká hrůza - to je fakt!
Fakt také je, že "MLÁDEŽ" nám vůbec nepatří tam je prostě jen smluvní vztah CU Bohemians : Bohemians 1905 a v tom je ten zakopaný pes...
Co vše to může mít společného?!? :-) No, ono se všeobecně volá po lepším zabezpečení klubu/rozpočtu, po akcionářích s možnostma minimálně srovnatelnýma s konkurencí okresního formátu, po kvalitní mládeži - s tím vším lze souhlasit!
Takže jak na to? No on "velké" peníze nikdo z venku nevloží do průměrného kádru hrajícího na rozpadlém pronajatém stadionu, ale když bude stadion ve vlastnictví klubu s úřady posvěcenou stavbou nového stadionu tak to je pak přece zcela jiná situace...
Ještě jinak, Pantáta celkem logicky zatím drží maximum akcií Bohemky, není hloupej, on si počká - ostatně tak je to dobře pro Bohemku i pro něj (já jeho kroky chápu).
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mimochodem, můj teda ničím nepodložený názor je, že je vše předem připraveno za účasti "movitého tichého společníka" který zatím nechce "být vidět"... Tak časem uvidíme:-)