Příspěvek Diskuzního fóra
Asi to patří spíš do tlachů, ale byl jsem tu nepřímo obviněn, že něčemu tleskám -- netleskám, ale jsem od nátury pesimistický realista. Zkrátka raději mám vrabce v hrsti, než holuba na střeše a po kroužících dravcích principielně vůbec ani nekoukám.
Zatímco jiní nadšeně zapíjeli titul, já se raději šel o týden později podívat do Edenu, zda tam Baník se Slavií nepředvede nějaký "majstrštyk" s rekordní výhrou, neb prohru ve Vítkovicích jsem já tak nějak "předpokládal". Ale i když jsme před třiceti lety doma nevyhráli jediný zápas, v paměti mi trvale zůstane výhra na Spartě a klub jsem nezatratil ani v druhé lize. A ani když jsem třeba bytostně nesnášel Lacinu a jiné...
Nechodič se ze mě stal až přesunem o pár tramvajových zastávek. A už jsem se v podstatě do ochozů trvale nevrátil a často neskonale obdivuji ostatní co zůstali (!!!). Ti co mě znají, tak vědí, že jsem dal přednost hokeji, kde mou účastí stoupala návštěvnost v řádu procent (ba nejednou i desítek :-). A svůj klubismus dával najevo tím, že to co jiní odseděli a odstáli na tribunách, to já kompenzoval slíděním v archivech a mravenčí prací se jmény a čísly. Oslava 120 let měla být můj "karierní vrchol" -- jak to dopadlo víte všichni... HOWK