Příspěvek Diskuzního fóra

Po minulém zápase v Jablonci jsem se nechtěl vyjadřovat, ale tam naše hra byla jakž takž. To

že nám Berka a VaR nepískly dvě penalty je dvodem, že nejdeme" Štěstíčku naproti". Vždyť ta 

bývalá doba není bývalá. Dnes je to opět potvrzené. Rouček jen čekal, až najde příležitost. Penalta byla, ale pokud ji máme mít my, tak ne. Co Rouček obrátil z rohů na odkop od brány,    auty také. Jdou po nás. Nedáme jim peny, tak nam nic taky nedají. Co se týče dnešní hry, to je Vám paskvil. On už je dlouho. Trenér je nic nenaučil, proto musí odejít. Aby se pan Hrdin nepohoršoval ( ne vyhodit, ale odvolat). Opravdu je to nutnost. Jinde by byl dávno pryč.              Že je dobrý chlap je fajn, ale nemusí si pověst kazit fotbalem. Můj názor na hráče?                  Vondra nás stojí body. Na stopéra není. Pamatuji levého beka Pohunka. Byl stejné postavy, ale hrál levého. I representoval. Ostatní kromě Sinjavského Čermáka jsou tak třetiligový. Jsem po 67 letech, co chodím na Bohemku asi nejvíc nespokojen se hrou. Trvá to moc dlouho.