Příspěvek Diskuzního fóra
Borek1 napsal:
Já jsem vždycky byl zastáncem JV,ale nalijme si čistého vína. Hlavní trenér je prostě zodpovědný za výsledky a hru týmu. Pokud neměl odpovídající konkurenci,tak jako hlavní trenér si měl dupnout nebo skončit,protože to takhle jde ... i za ním. To,že Držmíšek už dávno nemá být sportovním ředitelem víme asi všichni,ale když nedostane odpovídající finance od majitele,tak je to těžké. A nezlobte se na mě výmluva, že jsou hráči hlavami jinde, protože jsou kolem nich různé nabídky je totální blbost. To by hráči Karviné nemohli být na 4 místě ale hráli by o sestup, tam se totiž mluví o přestupu snad půlky kádru.
No, vypadá to že hráči nevědí co mají hrát a nebo ještě jinak možná hráči přesně vědí co mají hrát - ale to co mají hrát je nad jejich schopnosti...
Z toho plyne otázka zda se potkává daná kvalita hráčů s požadovaným způsobem hry?!?
Tím chci naznačit, že buď do tohoto letos opakujícího způsobu hry Bohemky doplníme jiné hráče a nebo pro současné hráče musíme vytvořit jiný jim vyhovující herní styl...
Tak jak to letos je to prostě nefunguje a fungovat nebude!
Nicméně opět je zde teda otázka kdo za to, za ty zoufalé výsledky může, realizační tým, nebo hráči, nebo snad akcionáři?!?
BOHEMKA DO TOHO!!!