Příspěvek Diskuzního fóra
11.rada napsal:
Já vím, taková řez je asi neproveditelný. Ale tečou mi nervy, když vidím, kam se v přímém přenosu řítíme. Teplice, Pardubice... všichni se snaží něco dělat, jen u nás to je zamrzlý a stále se ... plácáme po zádech, jak se to dělá dobře a že můžeme být vděčni, že vůbec hrajeme první ligu. Mně to atmosférou okolo Bohemky připomíná konec socíku: všichni vědí, že to jde do prdele, ale všichni dělají jako by nic. "Jsou tu jisté chyby, soudruzi, ale celkový směr je správný." Každopádně pokud JV zůstane, je to pro mě důkaz, že klub je v rukou amatérů.
Jojo, našeho trenéra mám rád (je to fajn chlap), ale minimálně už půl roku nemá ve své funkci mužstvu co dát...
No, ale přiznejme si že vývoj v českém fotbale se hodně zrychluje a na tu "novou dobu" nemá už ani Držma...
Jasně, snem většiny fanoušků je nový stadion - to vypadá fakt nadějně, ale to neznamená že nám jen nový Dolíček stačí ke spokojenosti - ono jde prohrát a pak i po zápase zatleskat, ale to co vidíme poslední dobou za bezkrevné výkony hráčů tomu tleskat nelze!
Prostě a jednoduše když nemůžeme mít v kádru nejlepší fotbalisty tak musíme mít v kádru alespoň opravdové bojovníky kteří budou dřít od první do poslední minuty, protože pouze tím pak můžeme případně překonat větší fotbalovou kvalitu na straně soupeře!
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mě nejvíc štve nedůrazná až nezaujatá hra, hráči musí po place jezdit a skřípat zubama a ne se usmívat jeden na druhého nebo dokonce na soupeře!