Příspěvek Diskuzního fóra
hrdin napsal:
Nemusíš na Steinbrocha vytahovat dalších "deset" irelevantních věcí. Nechápu, proč to děláš. Já tu zmínil vstup K+K respektive CTY do Bohemky a to, že ve hře byl i Fila jako reakci na tvé polopravdy při ... glorifikaci pantáty. A když mluvíš o hračkách, tak nám tady uveď další kluby, kde dal otec synovi půlku akcií a bez jakýchkoliv zkušeností ho udělal ředitelem. To podle tebe nedefinuje hračku?! A u šachů se varianty, tahy dopředu nezkouší, ale promýšlí, a rozhodně to není na škodu.
Sorry, ale Jiřího Steinbrocha jsi sem přeci zatáhl Ty. A glorifikuji pantátu? Neglorifikuju, ale už nějaký pátek na Bohemce podle mě rozhodně nevydělává, ale táhne tu káru dál a bez nějakých vizí světlých zítřků to rozhodně nedělá, to by byl blázen, což určitě není. Také vím, že je opravdu celým srdcem klubista, "NÁŠ" KLUBISTA!!! Zda je angažování syna výhodou či nevýhodou nevím, spíše ne, tam rozpor nemáme, ale s ohledem na rodinu to asi chápu. Rozhodujícím aspektem ale je, že mám pevnou víru, že pod tandemem "otce se synem" Bohemce nehrozí opětný zánik a z toho důvodu dávám přednost dlouhodobějším horizontům, před krátkodobými.
A Fila, nevím proč se "neprosadil", ale hlavně -- kde berete jistotu, že pod jiným majitelem bylo vše jiné, a nebo dokonce výrazně lepší? Jako ten historik znovu připomínám, že jsme už dvanáctým rokem nepřetržitě v nejvyšší soutěži, což je v tomto kontextu již druhé nejúspěšnější období za 120 let existence klubu! Teď se snad konečně pohne i ta vytoužená rekonstrukce/přestavba!?! Za mě permanentním kydáním špíny na Jakubowicze zkrátka nemáme co získat, zato poměrně rychle můžeme zase úplně vše ztratit -- a toho se bojím!!!