Příspěvek Diskuzního fóra

Ahoj Klokani,

zápas dvou rozdílných poločasů dvou herních stylů. V prvním poločase se Bohemka snažila o kombinační fotbal a musím říct že i přes to že nemá zažité některé herní mechanizmy pro tuto hru jako Jablonec které jsou nezbytné pro kombinace, vypadala hra velice dobře a měla několik možností k zakončení. Kdo ukázal že takovíto fotbal pro něho není byl Vondra. Bylo vidět jak by s chutí nakopnul míč dopředu... Ukázalo se že Bohemka může touto cestou jít a i díky kombinacím byla hra vyrovnaná až do koce poločasu kdy bohužel Vondra přihrál nechtěně na gól Chramostovi. Druhá půle byla návrat ke klasice! Vondra začal prát míče dopředu na Jusufa, míč byl najednou většinu času ve vzduchu, kombinace pomálu. Drchal se utápěl v kličkování a když prošel přes půl hřiště slibnou šanci tradičně zazdil střelou do brankáře. Jusuf neustále fauloval rukama, jeho přínos byl pro hru opět malý. Výsměch všem fotbalistům byl příchod Smrže na hřiště! Osobně proti němu nic nemám, ale připadá mi že má hezkých pár kilo nad váhu, jeho pohyb po hřišti byl na úrovni důchodce. To není ligový fotbalista! Pohyb zrychlení důraz - nula! Fandit Bohemce je řehole! Byl jsem u toho když získala titul. Pak u všech výrazných úspěšných sezón. Teď chápu že majitel se rozhodl pro přestavbu stadionu kdy od Prahy nemůže Bohemka čekat nic i přesto že třeba nebude moci dávat do týmu na nákup hráčů větší peníze a budou tedy odcházet hráči kteří mají kvalitu a z peněz které z toho budou bude Bohemka muset vycházet s nákupem nových posil. Beru i to že se třeba bude hrát o záchranu, pokud majitel nemůže financovat tým i výstavbu najednou. Protože nyní je nejdůležitější jedna věc! V horizontu několika let vybudovat nový Ďolíček! A vůbec se nezlobím když mi teď někdo řekne že díky tomu bude Bohemka v následujících letech hrát v lepším případě maximálně střed v horším skupinu o záchranu! Vše krok za krokem. Věřím že Bohemka nesestoupí a když se třeba najde finanční partner který Bohemce finančně pomůže, vše směrem k lepšímu se může urychlit.