Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Zcela oportunisticky, pravdu máte oba :-)). První názor je smíření se stavem, který zde objektivně existuje, ten druhý je snem, kterého všichni chceme dosáhnout, ale ....chybí asi tak miliarda, ani nevím, zda v CZK a ... nebo Eurech, ono je to dost jedno:-(( To, co mne ale strašně sere jsou agenti a smlouvy. Jak je možné, že se vyjednává odchod AK do zkurveného Liberce, našeho soupeře ve středu tabulky???? Ano, je jasné, že kvalitní hráče neudržíme, tak ať jdou do S nebo S, ale ne tam, kde budou hrát proti nám. Nejlepší cesta je do zahraničí, vůbec těm přestupovým či spíše loupeživým hrátkám nerozumím. Je to hnus, velebnosti. Zkazilo mi to celou neděli, tak snad večer Inter porazí AC a nálada se nepatrně zvedne.
Jasně, myslel jsem to tak že z principu se nelze uspokojit a je třeba vždy označovat a odstraňovat chyby, to k jakým výsledkům se za daných podmínek dopracujeme těžko předvídat...
Ty se ve fotbale orientuješ tak tě toto nemže štvát, vždyť realita je taková a tak to prostě funguje, ono stejně jako do Bohemky přišel tak podobně z Bohemky může odejít kdokoliv - třeba i Adam...
Teda mě štve nejvíc to že nadějný brankář nechytá a v brance je "dvojka" bez perspektivy - brankář který si nedojde pro centr(oblouček od autové čáry, že obstřel na zadní chytá obouma rukama přičemž jednou rukou/levačkou by to v pohodě vyrazil. No nic dobrého z takové situace s brankáři nekouká.
BOHEMKA DO TOHO!!!