Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Netřeba se omlouvat, lze k tomu přistupovat i tak jak píšeš, pochválit se jak jsme dobří a poplácat se po zádech... No, ale ono když neoznačíme nedostatky a chyby tak je přece následně ani nelze odstranit! Píšeš: ... "Slávie je nejlepší u nás" no, ale to mě ani část fanoušků Bohemky nezajímá - chceme totiž být lepší než ta Slavia, chceme Slavii i porážet a k tomu je třeba se neustále zlepšovat - sebeuspokojení totiž není cesta vpřed! Tak nic ve zlém, BOHEMKA DO TOHO!!!
Zcela oportunisticky, pravdu máte oba :-)). První názor je smíření se stavem, který zde objektivně existuje, ten druhý je snem, kterého všichni chceme dosáhnout, ale ....chybí asi tak miliarda, ani nevím, zda v CZK a nebo Eurech, ono je to dost jedno:-((
To, co mne ale strašně sere jsou agenti a smlouvy. Jak je možné, že se vyjednává odchod AK do zkurveného Liberce, našeho soupeře ve středu tabulky???? Ano, je jasné, že kvalitní hráče neudržíme, tak ať jdou do S nebo S, ale ne tam, kde budou hrát proti nám. Nejlepší cesta je do zahraničí, vůbec těm přestupovým či spíše loupeživým hrátkám nerozumím. Je to hnus, velebnosti. Zkazilo mi to celou neděli, tak snad večer Inter porazí AC a nálada se nepatrně zvedne.