Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Jojo, až odstraníme naše chyby a nedostatky tak pak třeba i můžeme začít popř nadávat na rozhodčí... Podíval jsem se na vše opakovaně teď v TV, doporučuji podívat se na to všem, teda první gól centr ... - oblouček až od autové postraní čáry, tak ať se nanavážíme jen do Vondry tak to si v klidu a pohodě mohl sebrat i náš brankář... No, ať si toto vyhodnotí realizační tým a trenér brankářů, ale dál, proč při tom třetím gólu do té střely šel brankář obouma rukama?!? Jít do toho jen "levačkou" tak to vyrazil... No, že se na to Okeke vykašlal a nejen na toto je zase jiný příběh... Ještě takový postřeh, jak mám Jusufa rád tak bych mu poradil, že když Jusuf bude hrát s podobným zaujetím/nasazením jako ten Chorý tak může být lepší než on - takto je jen svým vybledlým stínem... Každopádně příští zápas bude důležitý souboj se sousedem v tabulce tak pojďme v co největším počtu Bohemku do Dolíčku dohnat k vítězství - BOHEMKA DO TOHO!!!
Svatá pravda, bohužel naše postřehy asi nic nezmění, z kompetentních to nikdo nečte ;-( Jusuf se snaží, bojuje, i souboje vyhrává, ale už to není ono, protože ho mají soupeři přečteného a věk se také nezastaví :-( já bych ho předělal na stopera ;-)