Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Promiň, ale vstoupím do toho i když zrovna nediskutuješ se mnou :-) No, ono toto je diskuzní fórum, takže je běžné že se do probíhající diskuse přidávají další diskutující se svým názorem... Teda když je někdo na ... stadiónu a pak se doma v klidu ještě podívá na záznam zápasu v TV, no tak to pak má ucelený názor na hru i jednotlivce... Ovšem každý to může vidět svýma očima jinak a od toho ta diskuze. Víš, když má někdo "nick" třeba deset nebo i více roků tak už to neznámý "nickname" nebude... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, mám rád odchovance, ale včera Kadlec i Černý slabota, musím uznat že Bohemku táhnou cizinci, no po penaltách si včera u mě hodně šplhnul Frigo i Jusuf!
Ne zcela si rozumíme, Ono je vstoupit a vstoupit. Pokud se bavíme o něčem, třeba sestavě, tak asi je logické, že vstoupí kdokoli, ale v tomto případě jsem reagoval na názor jednoho fanouška, tedy odpovídal jsem mu, logicky bych předpokládal, že buď bude v diskusi pokračovat on a nebo to tím skončí. Je to asi stejné, jako v hospodě, někomu něco sdělíš a za něj ti odpoví někdo ze vzdáleného kouta? Mně to přijde dost divné, ale nevím, třeba to tak je...
Tak se taky měj, Kolino.