Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Dáváš mi do úst něco, co jsem neřekl. Nejedná se o škatulkování, ale pokud jsi někdy na stadionu a někdy u TV, tak přeci musíš vědět, že jsou to dva různé pohledy a o to ... mi šlo. Navíc, netuším, proč reaguješ na něco, co jsem diskutoval s někým jiným. A nebo máš dva nicknames a pak už škatulkuju, na normální chování a divné chování, normální je mít jen jedno nickname. Dokonce si myslím, že mnohem normálnější by bylo zde mít běžná jména, ale to když jsem před časem někde navrhoval, tak jsem se se zlou potázal, anonymně se přeci nadává mnohem snáze. Navíc píšeš o Šimonovi skoro to samé, co já, tedy že do základu to ještě není a v druhém poločase to bylo na ručník, který naštěstí nastal.
Promiň, ale vstoupím do toho i když zrovna nediskutuješ se mnou :-)
No, ono toto je diskuzní fórum, takže je běžné že se do probíhající diskuse přidávají další diskutující se svým názorem...
Teda když je někdo na stadiónu a pak se doma v klidu ještě podívá na záznam zápasu v TV, no tak to pak má ucelený názor na hru i jednotlivce... Ovšem každý to může vidět svýma očima jinak a od toho ta diskuze.
Víš, když má někdo "nick" třeba deset nebo i více roků tak už to neznámý "nickname" nebude...
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mimochodem, mám rád odchovance, ale včera Kadlec i Černý slabota, musím uznat že Bohemku táhnou cizinci, no po penaltách si včera u mě hodně šplhnul Frigo i Jusuf!