Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
No teď nevím, ale jsem sám nebo je nás víc kdo má pocit že zápasy na Spartě často prohráváme podivným způsobem?!? Jo, přiznávám, jsem fakt naštvanej a možná teda i neobjektivní, ale na Spartě ani na ... Slavii mě už nikdy nikdo neuvidí, fotbalové parodie nemám rád. Tak či onak BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, často všeobecně slyšíme v různých rozhovorech fráze: "Soupeř chtěl vyhrát víc" (apod.) teda jedno jakým způsobem - účel světí prostředky, že...
Souhlas. Na derby s S+S už leta nechodím. Scenář je už roky stejný. Myslím, že už to tu někdo psal. Ten neuznaný gól bych přirovnal k situaci ze 3 března 2019 kdy jsme vedli gólem Puškáče nad sešívkama. Všichni jsme slavili, ale sudí branku neuznal. To mě tehdy málem v kotli klepla Pepka.
"Rozhodčí nás nechal prožít celou euforii po gólu. Byl jsem hrozně šťastný z našeho vedení. Najednou stojíte, chcete rozehrát a v ten moment odejde sudí zkoumat, zda v nějaké předešlé situaci neměl odpískat penaltu. Jestli viděl v našem vápně faul, tak měl nařídit pokutový kop okamžitě. Takhle prožijeme radost z gólu a je to ještě bolestivější. V mých očích tam faul totiž nebyl... "
Kamil Vacek po zápase s SKS
Od té doby ze sebe kašpara už fakt nechci dělat. BOHEMKA DO TOHO !!!