Příspěvek Diskuzního fóra
11.rada napsal:
Jenže on Bičovského - špílmachra a tvůrce hry - nepostavil na semifinálové utkání poháru UEFA s tehdy supersilným a slavným Anderlechtem Brusel. Byl jsem tam, narvaný ďolíček a šok, že nehraje Bičovský. I hráči jako ... opaření, místo tvorby hry chaos, nedaří se, nikdo neví, co hrát, Bičovský nesmírně chybí a po prvním inkasovaném gólu začne celý stadion řvát unisono "Bičovský, Bičovský". Pokud je tvrzení o prodaném zápasu pravdivé, berte to tak, jako kdyby Bohemka ve finále skupiny o titul nepostavila kvůli podivně a navíc údajně odchozenému utkání třeba - teď nevím, koho uvést, hráče jako Bičovský nemáme - třeba Reichla a místo něho dala do brány Valeše. I kdyby to byla s prodaným utkáním pravda, nevím, zda je správné kvůli tomu připravit Bohemku o neuvěřitelný úspěch. Podle mě ne.
Za svinstvo se zaplaťpánbůh platí. Tleskám Pospíchalovi a nikdy nebudu adorovat nikoho, kdo si chce pomoct levárnou. A když to udělá člen mojí rodiny, budu ještě tvrdší. Je mi fuk, že to vidí většina jinak.