Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
No, když už mě zmiňuješ, tak mi prosím nepodsouvej něco co jsem nikdy neřekl, to jsou pouze nějaké tvé fantasmagorie! Já chtěl vždy Bohemku co nejsilnější a co nejvíce vyhrávat, žádný rodinný klub bez ambicí jsem ... nepreferoval a to ani nyní, jen jsem soudnej a vnímám že současný majitel vybuduje Dolíček do stavu potřebného pro zápasy evropských Pohárů. Ty jsi hrozně "hrrr" podle tebe je v Bohemce snad všechno špatně, nevím proč jsi tak zatrpklej? To ti stále ještě leží v žaludku, že jsi po Ludvovi nebyl zvolen do vedení DFB a proto stále vše neguješ?!? Velebíš všemožné miliardáře s tím jak by v jejich rukách byla Bohemka na špici, jak můžeš vědět jak by to třeba pod některým takovým bylo, neodstěhoval by nás třeba za Prahu jako chce "miliardář" nový majitel Dukly, nebo jak uvažují odstěhovat Slavii na nový gigantický stadion do Letňan a v Edenu vybudovat firemní kanceláře? No asi máš i nějakou schýzu, když zatracuješ pojem "Rodinný klub" a hned v následujícím příspěvku běduješ nad tím, že dříve s náma na fóru diskutoval řiditel což se už neděje... No, jasně on by zde s náma určitě po nocích diskutoval nějaký ten tvůj vysněný "miliardář" :-) Jasně, už tě chápu, když ti před lety nevyšlo to být ve vedení DFB tak nyní za použití polopravd a nesmyslů vše okolo Bohemky ve své zatpklosti neguješ a sníš o tom, že až přijde do Bohemky nějaký tebou vysněný miliardář tak že tě jmenuje svým poradcem:-) BOHEMKA DO TOHO!!! Nechci se dohadovat, ale když už si mě bereš do huby tak na ty tvé bláboly reaguji, jo a neboj se, zareaguji i na tvůj případný další útok na mě, na Epochu, nebo na D.J.
A nebylo by lepší na toho bezmoska nereagovat?