Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Jasně že si uvědomuju,že všechny kluby v lize to mají lepšíJenom připomínám,že Bohemka kdysi neměla ni tohle.Co mám vyčítat člověku,který klub nějak stabilizoval a postaví ze svýho stadion?Já jsem věřil v lepší zítřky když přišel do klubu ... ten Slovák Vladimír Poór.Jeho firma měla právě Bohemku sponzorovat.Dodnes vůbec nevím proč se pánové tak rychle rozešli.To mohla být šance.V současnosti je to začarovaný kruh jako už tolikrát.Každý zájemce by chtěl většinu a rozhodovací pravomoci.Prostě pojedeme dál jako dosud a musíme věřit že tu ligu každý rok ukopeme.Kádr na sestup nemáme! Jinak Pardubice už si na nás brousí zuby.Včera jsem poslouchal ligu naruby ZOOM a asi velcí fandové Pardubic Černík s Kvasnicou se tam nad Pražákem rozplývali.Okamžitě uvolňuje peníze na posily ještě v tomhle přestupáku.Chtějí dostat pod sebe nás a Slovácko jako kluby bez peněz.Strašný poslouchat,že tě nějaký regionální trpaslík má za chudáka.A vypadá to na druhou farmu Slavie v lize.Prý má dobrý vztahy s Tvrdíkem i Tykačem.
Samozřejmě vnímám všechny ty věci od znovuzrození. Já bych si nedovolil nikoho kritizovat za to, že do Bohemky dává málo peněz. Vyčítám to, že nedovolí vstup kapitálu, aby Bohemka mohla hrát minimálně důstojnější roli. A není to jen Póor. Je to třeba teď Pražák. Mluvíš o krachu 2005 a dluzích asi 60M. Za to jsme prodali Morávka. Slavia byla v insolvenci a dluhy asi 200M. Tvrdík přišel za "pantátou"!, a ten ho poslal do Edenu s tím, že Bohemku vlastní fanoušci. Koukni kde je Slavia a kde jsme my. Jakubowicz chce těm fanouškům sebrat ten zbytek podílu co jim zbyl. Toho Tvrdíka jsem těžce chroupal a zvlášť že nebyl vyřešený stadión a Jakubowicz výkřikoval, že když to město nevyřeší, tak to bude konec Bohemky. Ale snažil jsem se respektovat když tvrdil, že Tvrdík je nejistý podnik a že čeká na někoho, kdo je fotbalem prověřený nebo by se s Bohemkou "sžil". A chvíli na to odmítl Smrže, který po 20 letech pustil Táborsko, a poslal ho na Žižkov. Ta liga se díky novým majitelům posunula a posouvat bude. Jestli nesestoupíme a za těch 8 let se povede dostavit stadión, tak to v té době bude podprůměrný stadión a brzy zas spadne mezi nejhorší. Do Chrudimi přišel nový partner a hned najmuli k mládeži profesionální trenéry. I ta Chrudim je dál než my... Podle mne chytrý člověk, který to s Bohemkou myslí dobře, by si tohle uvědomil. Nevím co by na to řekl.