Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Hodnotit nový majitele přece nemůžeme po pár měsících ani po dvou letech jako Kaniu v Liberci.Bavit se tu můžeme za deset a víc let.Za prvé je to ohromná věc pro náš klubový fotbal.Kvalita ligy půjde zase ... o něco nahoru.Výrazně se tu zvyšuje konkurence pro velkou trojku.A to hlavní pro ty kluby ale český fotbal obecně.Když s nima posloucháš rozhovory,tak první řeknou chci vybudovat špičkovou akademii.Jsou to nejbohatší lidi u nás a tvrdý obchodníci.Nevidím nejmenší důvod,proč by to měli za pár let opouštět a nevytvořit si k tomu vztah.Jako fanda českýho fotbalu jsem nadšenej a ani nemůžu uvěřit jak se klubový fotbal během několika let posunul k lepšímu.A může mi být celkem u zadku,jestli za jejich vstupem do fotbalu stojí ego, společenská prestiž,frajeřina nebo politický body. Vážím si našeho majitele,i když si taky občas zanadávám.Klub zachránil,vybudoval základní věci který Bohemka oproti ostatním ani neměla(akademie a tréninkový centrum).Byly doby,kdy i áčko trénovalo na různých hřištích Prahy nebo na Lokádě.Věřím,že oba Darkové Bohemku milujou a v momentě kdy zaplatí výstavbu stadionu to nebudou prodávat(mimochodem Kačena v Brně jde stejnou cestou).Dobrý by bylo najít aspoň silného generálního sponzora aby se pantátovi trochu ulevilo.Do doby než bude stadion konkurence posílí.Zdá se mi,že oproti jiným stojíme na místě a pantáta moc nevnímá realitu okolo.
První odstavec oceňuji, fakt, dávám kredity. Druhý je ale mimo realitu, se vší úctou.Jestli mluvíš o Velvarech, tak to by mi vyrazilo dech. A říkat Uhříněvsi tréninkové centrum může možná Čechie Uhříněves. Já nevím..., byl jsi tam? A že by sem přišel sponzor, který by tu nechal desítky milionů mi teda nepřijde pravděpodobné... mírně řečeno