Příspěvek Diskuzního fóra
Jones13 napsal:
Tak nějak si po shlédnutí videa s Darkem Jakubowiczem říkám, že ano, historicky to byl Dannerův stadion. Samozřejmě to zjednodušuji tu historii trošku. Ale když se rekonstrukce povede a já jim věřím, že povede. Tak ... bych stadion pojmenoval po nich. Jasně Ďolíček zůstane, ale jako dovětek bych dal jejich jméno. Ruku na srdce Klokani, nadáváme, že bychom chtěli lepší hráče a proč se nekoupí a bla bla bla, ale kdo z nás má na to prachy a tahle rodina obětuje a dává peníze na náš milovaný klub rekonstrukci stadionu co nikdy nebude jejich Poslouchal jsem rozhovor s p. Bustou v podcastu s Mikrofonem za Klokanem. Jako kluci měli super rozhovory a jedna věc od p. Busty je pravdivá. Každý rok, když liga zůstane v Ďolíčku je v podstatě v tý konkurenci v Praze úžasný, nebo tak nějak to říkal. Prostě jsem si tu jen odložil myšlenku. Nad čím jsem po čas hovoru s p. Darkem přemýšlel.
To byl velice zajimavy rozhovor s tim Bustou. Zaujalo mne tam vic veci, jedna z nich byla tahle (doufam, ze to nezkreslim), dokresluje to tehdejsi rozdil v rozpoctu klubu. Busta kafral s Chovancem a Chovanec se ho zeptal, kolik utraci mesicne za hrace. Busta mu rekl, ze 700 tisic vcetne realizaku. A Chovanec na to - ty vole, to ma tamhleten blbec.