Příspěvek Diskuzního fóra

VojtaM napsal:

V pohodě, ale nejsme ruik, abychom zabodli prst do soupisky a mapy a vymysleli přestup. I když jejich čísla bychom brali. Dobrá otázka, ale nemám tušení. Nicméně Kácovi už je 22, opravdu velký prachy se dneska ...

Díky. Děláte dobrou práci kluci. Jen tak dál. Jo v tom komentu k sociopatovi Vackovi jsi mi mluvil z duše. S Podroužkem souhlasím jen částečně. Celé to podle mě začalo někdy v dubnu/květnu. Tehdy Podry evidentně vařil z vody, spletl si oba Kácy, vůbec nevěděl, že máme tolik odchovanců v Áčku, ... a hlavně shazoval Veselého, že je ubohé vyzvat fanoušky, aby klubu kupovali hráče. Úplně překroucené! On tehdy v nadsázce a s úsměvem zmínil, že někdo z nás by mohl jako investici koupit hráče a u nás si ho nechat zhodnotit a následně na něm vydělat prachy. Což je úplně něco jiného. Ale že vše není s mládeží úplně růžové, jak se nám tak často snaží vnutit vedení, v tom se s ním dá souhlasit. 

Jo a taky s tebou souhlasím v tipu na sešívance. Je mi to líto, ale nesdílím nadšení Bači a Temeho. Někteří optimisté by se měli stavět ze zdi za ranních mlh. :))))) Pozdravuj je. Jsem váš  fanda.