Příspěvek Diskuzního fóra
Scarsdale napsal:
Já bych do toho nepletl politiku, protože veškeré genderové otázky politické jsou, stejně jako náboženství, potraty, eutanazie, postižení, přistěhovalectví apod. apod., a naštěstí na ně může mít každý svůj svobodný názor. Odmítnutí práva na názor ... by bylo protisystémové odmítnutí podstaty pluralitní demokracie tj. ochrany jednotlivce a menšin před devastací. To by za to rozhodně nestálo. Je to folklór a krajkoví naší celkové svobody, která je u České republiky naštěstí hodnocena na jedné z nejvyšších úrovní na světě. Světě plném xenofobních zaprděnců. Co mě ale zajímá a v čem se nejspíš shodujeme je, proč měla kabina výběr natolik zúžený, že z toho vzešlo toto a ne dresy do černa? I kdyby hlasovali 51:49 je to ok, tak to někdy chodí, ale jde o tu nabídku - jaká byla? To mi přijde jako jádro pudla - proč jako jedna z možností nebyla venkovně tradiční a úspěšná tmavá klasika? Krásná, vylepšená, ať už černobílá, černozlatá, černozelená, černomodrá, to je jedno. Pravděpodobně je v klubu někdo, kdo v tom foukal do ohně. A ten by se měl přiznat a vysvětlit, jestli tímhle nehazardujeme s jistotou „černých“ bodů. Ty úspěchy v černém byly nepopíratelné, na hráčích byla cítit jistota a suverenita. Úspěchu se musí jít naproti i úplnými maličkostmi a rozhodně neplést do toho ideologii, i kdyby byla jakkoliv správná. Každá zbytečná prohra bolí a výhra je sladká a jak praví okřídlená moudrost – vítězná sestava (čti dresy) se nemění.
Přesně. Pozor ale na typy menšin, který dokážou pomaličku devastovat spící většinu!