Příspěvek Diskuzního fóra
Scarsdale napsal:
Předpokládám a asi nejsem sám, že z pověrčivosti. V černých dresech jsme už nějakou dobu dělali lepší výsledky, než v tradičních. Člověk si řekne koneckonců proč ne, je to jen sport a svojí roli hraje ... kde co ("fotbal nemá logiku"). Občas jsme v černém řádili jak černá ruka, vozili body po dobrých i méně dobrých výkonech, možná z toho šel navenek strach. Kluci se proto v černé cítili asi dobře. Tenhle předpoklad teď ale nabourává to, že kabina souhlasila s jinou než černou venkovní sadou. Opět předpokládám, že černá nebyla ani v jedné z variant. Proč...? Nechci rozšiřovat bujaré komentáře k současnému barevnému provedení, ale podle mě je to trochu škoda a neuváženost, protože ta černá nám evidentně prospívala.
Černozlatá je vkusná chlapská logická kombinace, kterých by se našlo určitě víc. Tenhle novej výplod je prapodivnej běs, vyloženě určenej pro holky, na kterých dokonce i dobře vypadá. Jestli je to přání kabiny, tak potěškoště. Jestli tohle vymyslelo užší vedení, což si radši nemyslim, tak taky potěškoště. Nejvíc pravděpodobná mi přijde varianta, že to vzešlo z hlav těch, který do repráků hrnou ty úzkoprofilový hrůzy, na to bych vsadil všechno, kdyby mi šlo vo život. V zásadě nejde o ty barvy, ale o celkový přemejšlení všech zaměstnanejch v klubu. Je jasný, že někdo tam je naprosto mimo a to jeho (jejich) tápání, i když určitě dobře myšlený, je následovaný zbytkem.
Jádro je v cajku, ale určitě je potřeba maličko pofackovat a usměrnit chapadýlka křečovitý nesmyslnosti, ovšem nikoho, kdo by to byl schopnej udělat, bohužel nevidim.
Za každou cenu se vyrovnat trendům čímdálvíc zvrácený doby, by neměla bejt cesta Bohemky. A nejde jen o drezy pochopitelně.