Příspěvek Diskuzního fóra
Demínka napsal:
Pokud plačkou myslíš mě, rád ti odpovím: 1. to není zkušený ligový stoper - tudíž posila, je to 21-letý kluk, co bude hrát třetí sezonu na hostování. 2. není pro nás perspektivní, protože za rok si ho ... S....a stáhne zpět a pošle hostovat někam jinam, případně prodá jinam, případně si ho nechá. Není tu proto, aby nám dlouhodobě pomohl. Je tu proto, že se nevejde do kádru bolševika a ti ho chtějí rozehrát, aby s ním mohli dál pracovat. Takže asi tak.
Už to tady zaznělo, nevěřil jsem tomu, ale podíval jsem se na Transfermarket a opravdu, jeho hodnota je 600, nikdo z našich se k této částce ani neblíží, tuším, že nejvíc je 450. Jasně, o hodnotách na TM si můžeme myslet cokoli, ale alespoň orientační suma to je.
Minulý týden mi moje studentka prozradila, že chodí s fotbalistou z Dukly. Jméno mi absolutně nic neříkalo a on má na TM hodnotu 250, tedy opět pokud by byl u nás, tak je někde docela nahoře :-(( a diskutujeme tady jeho výkony ....
Pánové, není to naše hodnocení až příliš ovlivněno tím, že nejsme objektivní, ale jsme fanoušci!!!! To je dobře, protože BOHEMIANS, NEJLEPŠI V PRAZE!!!!, ale nesmíte to přehánět. Tak uvidím, co nám Kuku předvede: