Příspěvek Diskuzního fóra
Roba1977 napsal:
Tak jo, jsme osmí, můžeme se poplácat po zádech. Jenže z osmého týmu tabulky konkurence nevábí žádného fotbalistu. Proč asi? Odpověď je nasnadě. Protože to byla úplně mizerná sezóna, radši zapomenout. Od podzimu bylo jasné, ... že se letos nic neuhraje. Mohli jsme si ohrávat vlastní mladý hráče, aby příští rok nebo tu další sezónu byli oporami. Jenže hraje například Hrubý a Frühaufa posadíme na lavici. Naprostou perlou bylo pro mě angažování Okekeho. OK, ten chlapec kopat umí, ale co nám jeho roční angažmá přinese? Nic a za půl roku zmizí někde v Liberci. Já jsem byl po většinu sezóny po našich zápasech mírně řečeno rozladěný, buď jsme hráli tužku nebo jsme získali body se štěstím, hlavně doma to bylo neuvěřitelné trápení. Opravdu na prstech jedné ruky bych spočítal zápasy, kdy bych mohl zatleskat. Ano, venku taktika na breaky nesla ovoce, ale doma velké NIC. A jako třešnička na dortu bránění celého našeho týmu. Jen jako příklad teď poslední zápas s Hradcem a první gól. Střelec je ve vápně a náš obránce od něj dva metry. To se mu to střílí. Za mě po letošku smutek, chyběla mi s Bohemkou radost a jen mě to drásalo, samozřejmě vyjma stadionu. Ještě že už je konec. Do další sezóny prosím víc srdce do boje za naši Bohemku.
Nezbývá než souhlasit..