Příspěvek Diskuzního fóra
Bulsara napsal:
Nedá mi to, ale nechal jsem si to rozležet a musím napsat můj názor k novému stadionu. Předně musím říct, že jsem nadšený, že do toho jdeme a moc děkuji majitelům. Vnitřní dispozice, tribuny a ... okolí stadionu je za mne na jedničku s hvězdičkou a asi i maximum možného. Ale z venku je to pro mne osobně zklamání. Je to bez nápadu a taková nijaká krabice. Zejména k poště je to vlastně dost ošklivý. Na druhou stranu věřím, že toto se může celkem jednoduše ještě vylepšit a je rozhodně lepší než, aby to bylo naopak. Vidím všude nadšení a chválu, ale zajímalo by mne jestli mám fakt jediný takovýto názor na vnější "plášť"?
Dle mého bude zrekonstruovaný Ďolíček SUPER, asi maximum možného. No a to opláštění je geniální, u Pošty na mrtvém prostoru může vzniknout gigantický mural, na rohy stadionu se může umístit logo či "jméno stadionu". Nad ty nové schody u vstupu na hlavní tribunu by se hodila socha nejslavnějšího klokana jak zahrává SVĚTOZNÁMOU PENALTU" no tam kde je nyní vstup z Vršovické do Ďolíčku by se hodilo něco podobného tomu co tam je nyní - něco jako takový VÍTĚZNÝ OBLOUK což by bylo volně průchozí nicméně by to současné oddělovalo staré dobré NÁMĚSTÍČKO od ulice/chodníku...
BOHEMKA DO TOHO!!!