Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Tento nápad, tedy vyšší podíl "bohatších" fanoušků Bohemky na její činnosti, třeba i odkup nově vydaných akcií (IPO) se už v minulosti diskutoval. Tento nápad s dluhopisy se mi zdá velmi dobrý, mám si kupovat ... nějaké přiblblé dluhopisy, proč ne ty, ke kterým je i vztah. Je to ale vše a) o ochotě majitele takto postupovat b) o ekonomické výhodnosti. Zejména b) mi přijde dost složité, ale bez hození na papír jsou to jen kecy. To, co jsi vypočetl vypadá dobře, jsem optimista a myslím, že místo 1 000 můžeš dát klidně 2 000 a máš hned skoro 40 mega, tedy 10% rozpočtu. A co kdyby ty dluhopisy, pokud by byly výhodné, kupovaly i firmy? To si už vůbec neumím představit... Hezká úvaha, díky xtreme:-))
Priznivci Bohemky by meli mit moznost k soucinnosti s financovanim vystavby. Podnět : prodej permanentek na prvni ci dve sezony s možností prodlouzeni. Samozrejme s prislusnou valorizaci ceny. Druhou moznosti ke zvazeni je koupe sedacky se jmenem "sponzora", s urcitym časovym omezenim. Podobně se stavelo ND v 19 stoleti.