Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
To by mne také zajímalo. Kouky, nějak si nás tam lákal, já bohužel z pracovních důvodů nemohl, tak kde se dovíme, co byla ta PECKA? Nebo jsem něco přehlédl?. (BTW, Pecka je rozkošný pejsek jednoho ... z našich sousedů). Rio napo má pravdu, stadion je víc, než nějaký přestárlý záložník, ale upřímně, možná by se hodil :-). Mně vždy trápí hypotetická představa, co by s naší hrou takový borec udělal, trochu se bojím, že nic moc :-((
No, jak zmiňuješ, čistě hypoteticky co asi tak může udělat s naší hrou příchod jednoho špičkového fotbalisty - asi fakt nic moc když téměř nikdo není schopen efektivně kombinovat, přihrát ani vystřelit...
Prostě hrajeme s tím co a na co máme - ono obzvlášť ve fotbale platí že "nikdy není tak zle že by nemohlo být ještě hůře"...
Takže vlastně můžeme být rádi že máme rychlé útočníky i když téměř vše "zmrtví" můžeme být rádi i za obránce kteří solidně dokážou bránit i když občas někoho nedostoupí a absolutně nedokážou duchaplně rozehrávat ani přesně přihrávat.
(Máme hráčský kádr na hranici průměr/podprůměr)
Podstatného nárustu kvality kádru se asi jen tak nedočkáme...
No snad se alespoň brzo dočkáme VIZUALIZACE nového Dolíčku - to nám části fanoušků může a asi i udělá radost!
BOHEMKA DO TOHO!!!