Příspěvek Diskuzního fóra
AFK11 napsal:
No tak Čermák patří k naším nejlepším hráčům, kdy je zdravej. Pleštil se na jaře docela chytil. A asi vidíš, že i Shejbal má svojí cenu, i když si tady na něj zvykli lidi nadávat ... a nechce se jim měnit názor. Ještě k Hrdinovi, Schicka nebo i Kuchtu do toho pletu, protože to byli mladý hráči, o kterých měl Držmíšek přehled. Myslím, že Schick za 5000 (korun) měsíčně nebyl špatnej. Matoušek, Júsuf a Drchal byly super posily. Matouškova výměna za Hroňase byl trejd století. Nemyslím si, že Frühwald byla chyba, věřím mu. Urdinov samozřejmě byl omyl, ale to tak je. Kdybys sledoval draft NFL, tak bys viděl, že nevyjdou ani borci, co jsou braný za hvězdy, což Urdinov rozhodně nebyl. Jestli myslíš Nazarova, ten ani nedostal šanci si kopnout, protože musel zpátky do Ruska kvůli vizům. Síš mě zklamal tím, jak se divil, že tady po okupaci Ukrajiny vlály ukrajinský vlajky. Ale bylo to v ruských médiích, tak kdo ví, co řekl. Jinak já z Držmíška nedělám manažera desetiletí. Kdyby jím byl, asi by nebyl v Bohemce, jak se tady často říká. Přá bych si, aby přivedl Červa s Šulcem, ale v rámci fiančních možností to dělá docela dobře, o čemž předchozí výčet hráčů svědčí. Druhá věc je, že bude třeba pracovat dál, abychom při stavbě stadionu a nedostatku love nehráli každej rok baráž.
Dovolil bych si lehce oponovat: jestli Čermák patří k našim nejlepším hráčům, když je zdravý, tak pán bůh s námi. Ten chlapec tu letos odehrál 19 zápasů, dal jeden gól a na jeden nahrál (nehledě na to, že po sezoně zase uteče - takže perspektiva žádná). Ofenzivní čísla jak kráva. K tomu hezká červená karta. Jusuf a Frühwald jsou super - s tím souhlasím, ale Matoušek a Drchal jsou jen běžci, kterým fotbal moc nejde. Že by se Pleštil něčeho chytil, jsem si nevšiml a Shejbal, Petrák, Hrubý, Smrž a Ristovski jsou tu úplně zbytečně (a jeden povedený zápas za sezonu to nezmění). Ať to počítám, jak to počítám, tak mi ta bilance povedených a nepovedených příchodů moc kladně nevychází...