Příspěvek Diskuzního fóra

rocknroll napsal:

Za prve, nejsi jediny, kdo vi kdo pan profesor je.  Za druhe, takhle to v technickych oborech nefunguje.  To, ze pan profesor neovlada 3D technologii neznamena vubec nic.  Pan profesor je z te mensiny lidi, ...

OK, se vším souhlasím, jen nechápu v čem jsme v (eventuálním) rozporu?!? Určitě si nemyslím, že jsem jediný, který má "tucha" o koho jde, jenže jsou i spousty těch, kteří to dost pravděpodobně neví, ačkoli velice rád bych se tu mýlil. Nemám pocit, že jsem pana profesora nějak shazoval, naopak jsem se mu snažil získat čas, aby mohlo být prezentováno až to s čím bude spokojen on i zadavatel! A že nejdříve něco nezveřejní a teprve až pak bude bezpočet změn změn! Jestli to bylo Vámi, či kýmkoliv jiným, pochopeno jinak, tak se vám omlouvám a panu profesoru zvláště!!! PT/ K těm "cvičeným opicím". Působím ve stavebnictví a mnohokrát už se mi stalo, že mi páni rádobyarchitekti a rádobyprojektanti, sice na rozdíl ode mne vysokoškolsky studovaní, ale dodali fakt děsivé nedodělky a nedomyšlenosti. Ba byli už i takoví co přímo mě nakonec řekli: "nějak to vyřešte, já to pak schválím jako změnu" -- ale to už fakt jen čistě na okraj, neb sám řeším jen dílčí, ba marginální záležitosti... :-]