Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Když už jsem to začal (kritiku JV), tak budu pokračovat. Jaká čísla má JV? Ano, jeden pohár, ale ten bych velmi rád vyměnil za setrvalý pobyt v prostřední skupině. Asi se do mne zase někdo opře, ... ale dám příklad z utkání U16 a výkonu vnuka. Čísla = nic. Realita? Přihrávka (v této kategorii se nepočítají :-), ve statistikách jsou jen góly) na 1:0, přihrávka na 2:0, přihrávka na střeďáka, který šel sám do vápna a těsně před ním faul a redka pro jejich stopera. Takže asi od 35 minuty hrajeme proti 10. Druhá půle, z pozice pravého wingbacka průnik do šestnáctky, faul, pentli správně kopal někdo jiný, 3:0. Takže i toto může být výkon, který potěší (snad i trenéra, nejen dědu) a v číslech se neprojeví. Mně se Beran hodně líbil, je pravda, že to dost drbal, ale to je zase trochu věc trenéra, aby jej usměrnil. Tak ok, těším se na čtvrtek (paradoxně) a doufám, že budeme jako Bielefeld proti Leverkusenu, takže tipuji postup. Raději bych 3 body v neděli, ale to si Plzeň pohlídá, ty nutně potřebuje. BOFOR
Hm, ev. pohár vyměnit za stabilni stredni skupinu..... a nezasloužili si fanoušci, kteří si toho s klokanem hodne užili nejakou odmenu? Znam spoustu lidi pro ktere byl vylet do bodo zivotni zazitek. A michal beran? Podivejme se na jeho letosni statistiky- pokud se jim da věřit. Trochu drbal? Odpadl z každého souboje, a těch ztrát balónů. A poslední věc, dostal asi 3 k podpisu smlouvu, kterou nechtěl podepsat.
JablonecJablonecLigaLigaZápasyGames playedGólyGólyAsistenceAsistencehttps://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ga-rev1&sca_esv=fccbee740c3569c2&sxsrf=AHTn8zq-rePStvT8loRfJmT2m60geTOZrQ:1744019913679&q=Chance+Liga+2024/2025+scores&sa=X&ved=2ahUKEwi-k7671MWMAxUUywIHHe54CG8QlaMDegQIRBAC" target="_blank">1. česká liga1. česká liga2024-252024-252828110