Příspěvek Diskuzního fóra
epocha napsal:
Včera večer jsem se rozhodl, že budu reagovat na tu skupinu „nadávačů“, ale nakonec mě moji přátelé damhA a také Kolina předběhli. Zejména Karel to napsal naprosto přesně. Já bych rád dodal, že si rodiny Jakubowiczů ... vážím za to, co všechno pro Bohemku udělala a také za to, co ještě udělat zamýšlí (stadion!!!). Jste schopni, vážení „nadávači“, vůbec domyslet, že nebýt pana Jakubowicze, tak by dost možná Bohemka už dnes neexistovala nebo hrála tak maximálně divizi na nějakém jiném hřišti? Tušíte vůbec, že nyní je Bohemka s výjimkou mimořádných sedmdesátých a osmdesátých let v nejvyšší soutěži nejdéle bez sestupu za celou svou stodvacetiletou historii? Ano, ekonomické možnosti pana Jakubowicze nejsou na úrovní nejbohatších Čechů, jakými jsou sparťanský Křetínský či slavistický Tykač (navíc ani fanouškovskou základu nemá Bohemka ani zdaleka na úrovni těch dvou S), ale majitel Bohemky dává našemu klubu stabilitu a jistotu pro další roky. To si opravdu myslíte, že do Bohemky, které (zatím) nepatří ani stadion, přijde nějaký super bohatý sponzor? Ano, až se podaří Ďolíček zrekonstruovat, tak třeba jednou pan Jakubowicz nebo nějaký jeho následovník koupí od Prahy, která na nás kašle, i stadion… Já se občas obávám, když čtu nebo slyším tu přihlouplou kritiku majitele Bohemky, aby se pan Jakubowicz nevykašlal na to, co pro Bohemku dělá, a skutečně nezačal investovat do něčeho, co bude mít pro něho a pro jeho rodinu faktický význam. Prosím vás, vážení „nadávači“, vzpamatujte se a začněte aspoň trochu používat svoje mozky! Nebo posílejte na účet Bohemky třeba pětinu svých příjmů – pak snad budete mít na tu svou primitivní a často i sprostou kritiku aspoň malinké právo! P. S. Můj vnuk před několika lety prohlásil, že fandit Klokanům je celoživotní trauma. Měl pravdu, protože být příznivcem Sparty a Slavie je mnohem jednodušší. A já si v této souvislosti říkám, že když se ti neobjektivní „nadávači“ seberou a začnou chodit na Letnou nebo do Edenu, tak nám, kteří Bohemku milujeme, bude bez nich nakonec lépe!
Celý se to posralo tady. To bylo naposled, co jsme koupili reprezentanty. :-(