Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Přátelé, na fotbal jezdím přes 100km a rád. Skoro jsem se těšil i na ten pohár, ale ještě před Teplicemi a Pardubicemi. Teď vlastně ani nevím, jestli pojedu, protože si to ti lemplové nezaslouží. Nebo ... jak jinak nazvat to, co se u nás odehrává? Aby bylo jasno, tím nemyslím jen hráče. Za jejich výběr přece někdo zodpovídá! Koná svou práci kvalitně? Někdo tady přede mnou napsal, že pořád chodíme do Ďolíčku i za těchto okolností. Třeba si vedení myslí, že dostatečnou odměnou je , že smíme fandit a žít s Bohemkou. Evidentně si jsou nějak moc jistí naší věrností, protože by se jinak přece snažili někam posunout. Vidí tady někdo nějaký posun? Já ne! Ví někdo kam klub směřuje. Já ne! Do českého fotbalu se teď hrnou všelijaké zbohatlické existence a ty budou chtít být nahoře. Možná to vidím moc černě, ale ... Budíček! Bafuňáři proberte se! Jinak reálně hrozí, že budeme (snad) mít krásný stadion s druhou ligou. A nahoru se, jak je známo, leze těžce.
no hlavně , že buzerujeme fanoušky za to, zda přijdou nebo ne...takže příští rok beze mě...(