Příspěvek Diskuzního fóra
berjir napsal:
Ale pozor, on u Bohemky mluvil o chovani v kabine, u tebou zminovanych mluvi o komunikaci s medii a navenek. Dve ruzny veci. Nedelam si iluze o tom, ze Janotka, Trpisovsky nebo i Priske umej ... kabinu zjebat, ale zaprvy je rozdil v tom, jak a v jaky situaci (i servat se da s gracii a trefne), zadruhy pak je rozdil podobny chovani aplikovat i k mediim, jako treba nejmenovany plukovnik nebo sveho casu Vrba.
Jo já vím. Ale jak můžeš vědět jak reagují dotyční v ostatních kabinach? Myslíš, že Janotka na sestřihu z kabiny, bude rvat vy cur... I, hrajete ho v.. no atd. To se sestriha. No a o komunikaci navenek (na hristi) jsem u 2 že 3 mluvil. Nemyslím tiskovky, ostatně j.veseleho nezmínil, takže hořkost bude... Většinou jsou videa po zápase či před. Ale takticky porady, polocasove přestávky ne. A u béčka má Slezi pozoruhodné výsledky. Posouvá hráče do A, a končí někde v půlce tabulky. Já už jsem asi moc starý, dnes se nesmis na hráče ani křivé podívat aby nebyla deprese a ponizení.. ... samozřejmě jsem extrémy, rada, , vrba a jiní ale to je jiný příběh., ale i těm se v části kariéry dařilo.